Aksaray Haberleri - 02.12.2015 - 14:28
Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü ve ASÜ İnşaat Topluluğu, aylık periyotlar halinde düzenlediği “Eğitim Konferansları”na devam ediyor. Üçüncüsü gerçekleştirilen konferansın konuğu Karayolları Genel Müdürlüğü Araştırma Geliştirme Dairesi Başkanı Yüksek Mühendis Birol Demir oldu.
Konferansta KGM’nin 2023 perspektifi, AR-GE kapsamında gerçekleştirdiği araştırma projeleri ve Avrupa Birliği normları çerçevesindeki yeri konularında bilgiler aktarıldı. Konferansın ardından İnşaat Mühendisliği öğrencileri Birol Demir’e merak ettikleri soruları yönelttiler. Etkinliğin ardından Rektör Yardımcısı ve Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan Özçifçi ile Bölüm Başkanı Doç. Dr. Niyazi Uğur Terzi, Birol Demir’e “Teşekkür Plaketi” ve çiçek takdiminde bulundu. Daha sonra heyet, bölümün Ulaştırma Laboratuvarını gezdi ve ortaklaşa yürütülebilecek projeler hakkında değerlendirmelerde bulundu.
Gezi esnasında, yakın gelecekte Aksaray Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nün KGM AR-GE Dairesine sunacağı proje tekliflerinin içeriği hususunda görüş alış verişinde de bulunuldu.
Aksaray Haberleri Soğuk hava depolarındaki 50 bin ton elma için kritik uyarı
Aksaray Haberleri Demiryollarında Engelli Bireylere Ücretsiz Hizmet
Aksaray Haberleri Meteoroloji’den 14 il için kuvvetli yağış alarmı
Aksaray Haberleri TFF Başkanı Hacıosmanoğlu’ndan bahis soruşturması açıklaması
Aksaray Haberleri Battalgazi’de 180 bin metrekarelik projede sona gelindi
Aksaray Haberleri SOLOTÜRK 13 yıl sonra yeniden Ereğli semalarında olacak
Aksaray Haberleri Orman Yangınlarıyla Mücadelede 5 Bin 600 Araçlık Filo
Aksaray Haberleri Trump-Şi zirvesinde ticaret ve yapay zeka gündemi
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021