Yerel Haberler - 05.11.2025 - 7:16
ANTALYA – BHA
Serginin her aşamasını titizlikle planlayan Miray Havin Fidanboy, bu projenin kendisi için çok daha büyük hayallerin sadece bir başlangıcı olduğunu belirterek duygularını şu sözlerle ifade etti:
“Antalya Toplum Koleji’nden mezun olduktan sonra 2027’de eğitimime Londra’da devam etmeyi hedefliyorum. Ülkemde gerçekleştireceğim projelerle ve kazanacağım deneyimle küratörlük alanında uzmanlaşmayı planlıyorum. Önümdeki yolun sonunda ise en büyük hayalim var: Dünyanın en genç küratörü olmak. ‘Mezopotamya’nın İzleri’ sergisi, bu uzun yolculuktaki ilk büyük adımım.”
Serginin genel küratörlüğünü yapan Fidanboy’un bu cesur ve kararlı duruşu, sergiyi gezen sanatseverler ve eğitimciler tarafından büyük takdir gördü. “Mezopotamya’nın İzleri” sergisi, genç nesillerin kültürel mirasa sahip çıkması, sanatı birleştirici bir dil olarak kullanması ve kendi hedefleri için ilham vermesi açısından dikkat çekici bir örnek teşkil ediyor.
Yerel Haberler Adalet Bakanlığı’nda görev değişimi: Erdinç Avşar Hukuk İşleri Genel Müdürü olarak atandı
Yerel Haberler Ünlü isimlere uyuşturucu operasyonu: 14 gözaltı
Yerel Haberler Lang’dan Galatasaray itirafı: Beklediğinizden çok daha büyük
Yerel Haberler FIFA 2026 Dünya Kupası yolunda ya devam ya tamam
Yerel Haberler İran’dan Hürmüz Boğazı açıklaması: Geçiş kuralları değişti
Yerel Haberler Altın fiyatlarında yükseliş
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021