Yerel Haberler - 28.01.2026 - 4:59
Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale İl Başkanı Murat Abalı, Merkez İlçe Başkanı ve ilçe başkanlarıyla birlikte MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti.
Gerçekleştirilen ziyarette, birlik ve beraberlik vurgusu ön plana çıkarken, dava bilinciyle yapılan buluşmanın anlamlı bir atmosferde geçtiği belirtildi.
Ziyaret sırasında, üzerinde ay-yıldızlı Türk bayrağı motifleri bulunan özel bir hediye Genel Başkan Bahçeli’ye takdim edildi. İl Başkanı Murat Abalı ve beraberindeki heyet, Bahçeli’nin ellerini öperek hayır dualarını aldı.
Genel Başkan Bahçeli’nin, Kırıkkale teşkilatına, dava ve yol arkadaşlarına ve Kırıkkaleli vatandaşlara selam ve muhabbetlerini ilettiği aktarıldı.
Ziyaretin, teşkilat mensupları açısından moral ve motivasyon kaynağı olduğu ifade edildi.
Yerel Haberler Serkan Başsoy gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı
Yerel Haberler AJet dış hatlarda büyüyor: 3 yeni hat açılıyor
Yerel Haberler Beşiktaş’ın yeni orta sahası İstanbul yolunda
Yerel Haberler Aksaray’a hızlı tren müjdesi! Dört kente birden bağlanacak
Yerel Haberler AFCON finaline ağır ceza! Senegal ve Fas’a yaptırım
Yerel Haberler Yılmaz: Dezenflasyon süreciyle birlikte istihdam piyasasında olumlu tablo devam ediyor
Yerel Haberler 28 Ocak Veri Koruma Günü’nde Kamuda Yapay Zekâ ele alındı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021