Yerel Haberler - 15.01.2026 - 8:11
İSTANBUL – BHA
RATEM Genel Merkezi’nde gerçekleşen ziyaret, MESAM tarihinde RATEM’e yapılan ilk hayırlı olsun ziyareti olması nedeniyle ayrı bir önem taşıdı.
Ziyaret, RATEM Başkanı Vedat Gündoğan ve Yönetim Kurulu tarafından, meslek birlikleri arasındaki iletişim ve iş birliğini güçlendirme adına son derece anlamlı olarak değerlendirildi. Görüşmede; telif hakları, yayıncılık süreçleri, sektörün yapısal sorunları ve güncel gelişmeler ele alınırken, önümüzdeki dönemde hayata geçirilebilecek ortak çalışmalar ve çözüm odaklı projeler üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.
Ziyarete ilişkin değerlendirmede bulunan RATEM Başkanı Vedat Gündoğan, MESAM Başkanı Recep Ergül ve heyetine nazik ziyaretleri ve yapıcı yaklaşımları için teşekkür ederek, iki meslek birliği arasındaki diyaloğun ve iş birliğinin artarak devam etmesini temenni etti.
Yerel Haberler Hayat Aras yazdı: Nevruz Çarşambaları
Yerel Haberler Kadıköy’de kritik randevu: Fenerbahçe – Gaziantep FK
Yerel Haberler Türkiye-Romanya maçı için geri sayım: Biletler satışa çıktı
Yerel Haberler TBMM’ye 4 dokunulmazlık dosyası sevk edildi
Yerel Haberler Ankara İyidereliler Derneği’nden iftar buluşması
Yerel Haberler Süper Lig’de 27. hafta maçlarının hakemleri belli oldu
Yerel Haberler Beyoğlu’nda yangın faciası: 1 bebek hayatını kaybetti
Yerel Haberler Yoğun sis İstanbul Boğazı’nda gemi trafiğini durdurdu
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021