Aksaray Haberleri - 02.01.2018 - 10:59
Merkez Büro Çalışanları Sendikası(Merkez Büro Sen) Aksaray İl Başkanı İdris BOLAKAR, Aksaray Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin KOÇAK’ı ziyaret etti.
Ziyarette Şehit yakınlarının karşılaşmış oldukları maddi ve manevi sıkıntılar hakkında bilgi alan BOLAKAR; “düzeyli şehit yakınlarımıza yakışır davranışlar sergiliyorsunuz. Bunlar bizi ziyadesiyle memnun ediyor.
Şehit ailelerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz ve her konuda Dernek Başkanımızla irtibatlı bir şekilde bir Sivil Toplum Örgütü olarak üzerimize düşen vazifeyi yerine getirmekten şeref ve onur duyarız.
Daha önceden de olduğu gibi her fırsatta şehit ailelerini ziyaret ederek gereken desteği göstermeye devam edeceğiz. Onların hayır dualarına talibiz.”dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin KOÇAK; “Sayın BOLAKAR, şehit ailelerimize daima önem veriyorsunuz. Vatan sevgisiyle hareket etmenizden dolayı bu kadar hassas davranış sergiliyorsunuz. Bu davranışınızdan dolayı şehit ailelerim ve şahsım adına teşekkür ederim” dedi.
Aksaray Haberleri HEKİMSEN ve AL-KON’dan YÖK’te kritik temas: “Nitelikli hekim yetiştirmek, sağlık sisteminin beka meselesidir”
Aksaray Haberleri DSÖ’den Hantavirüs uyarısı: Yeni vakalar görülebilir
Aksaray Haberleri Rize Günleri Türkiye’nin buluşma noktasına dönüştü
Aksaray Haberleri Kars’ta narkotik operasyon: 206 gram metamfetamin ele geçirildi, 1 şüpheli tutuklandı
Aksaray Haberleri Türkiye genelinde nisan yağışları arttı
Aksaray Haberleri Tavuk eti ve yumurta üretiminde mart ayında yükseliş
Aksaray Haberleri Denizcilik Kariyer Zirvesi Kdz. Ereğli’de başarıyla gerçekleşti
Aksaray Haberleri Altın fiyatlarında geri çekilme
Aksaray Haberleri Kruvaziyer gemisinde salgın paniği: Binlerce yolcu karantinada
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021