Aksaray Haberleri - 02.01.2018 - 10:59
Merkez Büro Çalışanları Sendikası(Merkez Büro Sen) Aksaray İl Başkanı İdris BOLAKAR, Aksaray Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin KOÇAK’ı ziyaret etti.
Ziyarette Şehit yakınlarının karşılaşmış oldukları maddi ve manevi sıkıntılar hakkında bilgi alan BOLAKAR; “düzeyli şehit yakınlarımıza yakışır davranışlar sergiliyorsunuz. Bunlar bizi ziyadesiyle memnun ediyor.
Şehit ailelerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz ve her konuda Dernek Başkanımızla irtibatlı bir şekilde bir Sivil Toplum Örgütü olarak üzerimize düşen vazifeyi yerine getirmekten şeref ve onur duyarız.
Daha önceden de olduğu gibi her fırsatta şehit ailelerini ziyaret ederek gereken desteği göstermeye devam edeceğiz. Onların hayır dualarına talibiz.”dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin KOÇAK; “Sayın BOLAKAR, şehit ailelerimize daima önem veriyorsunuz. Vatan sevgisiyle hareket etmenizden dolayı bu kadar hassas davranış sergiliyorsunuz. Bu davranışınızdan dolayı şehit ailelerim ve şahsım adına teşekkür ederim” dedi.
Aksaray Haberleri Galatasaray, Liverpool deplasmanında çeyrek final peşinde
Aksaray Haberleri Fenerbahçe’den sakatlık açıklaması: Kısmi yırtık tespit edildi
Aksaray Haberleri EuroLeague’de 32. hafta maç programı belli oldu
Aksaray Haberleri Bakanlık, “4 bin 500 lira bayram desteği” iddialarını yalanladı
Aksaray Haberleri Küba’dan ABD’ye “ekonomik savaş” tepkisi
Aksaray Haberleri Bolu’da korkutan yangın: 5 ev ve 8 samanlık küle döndü
Aksaray Haberleri Bayram tatilinde köprü ve otoyollar ücretsiz olacak
Aksaray Haberleri Bakan Gürlek: Hesap veremeyeceğim bir şey yok
Aksaray Haberleri NATO’dan Türkiye’ye yeni hava savunma hamlesi
Aksaray Haberleri AFCON finalinde şok şarar: Şampiyon değişti
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021