Aksaray Haberleri - 13.10.2016 - 9:37
Aksaray Kamber Gülüzar Demir İlkokulu, Avrupa Birliği 2015-2017 Erasmus+ Okul Ortaklıkları Projeleri kapsamında yürüttüğü Kahraman Olmak ya da Olmamak ( To be or not to be a hero) adlı projesinin dördüncü toplantısını, Bulgaristan’ın Loveç kasabasında gerçekleştirdi. Toplantıya, Türkiye, Bulgaristan, Portekiz, Belçika, İtalya ve Polonya’dan eğitimciler katıldı.
Türkiye’yi temsilen Aksaray Kamber Gülüzar Demir İlkokulu, Proje koordinatörü ve İngilizce öğretmeni Sultan Durmuş, sınıf öğretmenleri Dudu Karakaya, Mustafa Sürücü ve Sertan Şemsettin Özdil katıldı.
Ev sahibi okulun öğretmen, idareci ve öğrencilerinin sıcak ve samimi karşılamasıyla beraber, proje ekibi diğer ortak ülkelerle okulu ve sınıf ortamlarını yerinde inceleme imkanı buldu.
Sınıfların incelenmesinin ardından, okul müdürü ve diğer tüm personel, eğitim şekilleri, imkan ve olanakları hakkında detaylı bilgi verdi.
Türkiye’nin masal kahramanlarından Keloğlan sinevizyon gösterileriyle ev sahibi Bulgar eğitimcilere ve öğrencilere tanıtıldı.
Şehrin önemli ve tarihi binaları alanları da bu toplantı sayesinde incelendi. Aksaray ekibi, Bulgaristan gezisinden gayet memnun ayrılarak yeni fikirlerle döndü.
Aksaray Haberleri Eskader’in düzenlediği “Babıabi Sohbetleri” Programında, D. Mehmet Doğan konuşuldu
Aksaray Haberleri Meteoroloji’den çifte uyarı: Sağanak yağış ve kuvvetli rüzgara dikkat
Aksaray Haberleri Haziran ayı doğum yardımı ödemeleri annelerin hesaplarına geçti
Aksaray Haberleri Burdur lisesi mezuniyet töreninde Japon esintisi
Aksaray Haberleri Dünya Kupası’nda tarihi rekor: Tribünlerde 3,6 milyon seyirci
Aksaray Haberleri Beşiktaş GAİN’e EuroLeague daveti
Aksaray Haberleri “Kağılcık Ekolojik Teke Obası” törenle hizmete açıldı
Aksaray Haberleri Şile Belediyesi soruşturmasında 16 şüpheli gözaltına alındı
Aksaray Haberleri Antalya’da orman işçilerine MYK sınavı yapıldı
Aksaray Haberleri Ekmek meselesi ATSO gündeminde
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021