Aksaray Haberleri - 04.04.2018 - 18:07
Aksaray Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada; İlimizde faaliyet gösteren Liderler Anaokulu öğrencileri Okul Müdürü Belgüzar SİVRİ ile birlikte İl Emniyet Müdürümüz Sayın Ali KARABAĞ’ı ziyaret etti. Polis Haftası etkinlikleri kapsamında öğrencileri makamında kabul eden Emniyet Müdürümüz Sayın Ali KARABAĞ ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek öğrencilere çeşitli hediyeler verdi ve hatıra fotoğrafı çektirdi. Emniyet Müdürü Ali KARABAĞ, minik öğrencilerin polislik mesleği ile ilgili merak ettikleri soruları cevaplandırdı.
MOBESE birimi gezdikten sonra Emniyet Müdürlüğünün bahçesinde TOMA, Panzer, Trafik ekip otoları ve Şahin motorlarına binen minikler, Narkotik ve Patlayıcı Madde Arama köpekleri ile hatıra fotoğrafı çektirerek emniyet müdürlüğünden memnun olarak ayrıldılar.
Aksaray Haberleri Eskader’in düzenlediği “Babıabi Sohbetleri” Programında, D. Mehmet Doğan konuşuldu
Aksaray Haberleri Meteoroloji’den çifte uyarı: Sağanak yağış ve kuvvetli rüzgara dikkat
Aksaray Haberleri Haziran ayı doğum yardımı ödemeleri annelerin hesaplarına geçti
Aksaray Haberleri Burdur lisesi mezuniyet töreninde Japon esintisi
Aksaray Haberleri Dünya Kupası’nda tarihi rekor: Tribünlerde 3,6 milyon seyirci
Aksaray Haberleri Beşiktaş GAİN’e EuroLeague daveti
Aksaray Haberleri “Kağılcık Ekolojik Teke Obası” törenle hizmete açıldı
Aksaray Haberleri Şile Belediyesi soruşturmasında 16 şüpheli gözaltına alındı
Aksaray Haberleri Antalya’da orman işçilerine MYK sınavı yapıldı
Aksaray Haberleri Ekmek meselesi ATSO gündeminde
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021