Aksaray Haberleri - 12.12.2017 - 14:32
Aksaray Üniversitesinde bulunan topluluklar Kudüs davasına sahip çıktılar. Emperyalist ABD nin işgalci Siyonist İsrail’e Kudüs’ü resmen başkent ilan etmesinin ardından Kudüs bilincine sahip topluluklar bir araya gelerek tepkilerini ortaya koyuyorlar.
ASÜ’de bulunan duyarlı topluluklar Kudüs için bir araya gelerek bir dizi etkinlikler düzenleyeceklerini duyurdular.
Kudüs davasını savunmak için beklenen tepkiyi göstermek adına sessiz kalmayacaklarını duyuran topluluklar “Kudüs duyarlılığını arttırmak, Kudüs bilincini diri tutmak” için imkân dâhilinde tüm argümanları kullanarak Emperyalizme ve Siyonizm’e karşı duruşlarını ortaya koyacaklar.
Geçtiğimiz hafta Cuma günü kitlesel basın açıklamasıyla başlayan etkinlikler bu hafta Salı günü, Kudüs temalı resim sergisi, Çarşamba günü Yrd. Doç. Dr. Ramazan SÖNMEZ’in konuşmacı olarak katılacağı “Müslüman Gencin Yüreğinde ki Sevda Kudüs” konulu konferans, Perşembe günü ise Kudüs için yürüyüş düzenlenecek ve yürüyüşün ardından basın açıklaması yapılacak.
Aksaray Haberleri 224 Dolandırıcı Yakalandı
Aksaray Haberleri Gazetecilik atölyesinde kriz dönemi medyası masaya yatırıldı
Aksaray Haberleri Malatya’da 20 bin sebze fidesi vatandaşlara ücretsiz dağıtıldı
Aksaray Haberleri Malatya’da yeni alternatif yol çalışması başladı
Aksaray Haberleri Ankara termal turizminde güç birliği
Aksaray Haberleri 10 yıl aradan sonra yeni doğal gaz çevrim santrali devreye alındı
Aksaray Haberleri Çocuk akademileri yıl sonu programı muhteşem finali
Aksaray Haberleri Cumhurbaşkanı Erdoğan: 5,3 milyar dolarlık dev finansman
Aksaray Haberleri Malatya TSO’dan e-ticaret ve dijital markalaşma eğitimleri
Aksaray Haberleri Gülistan Doku dosyasında kritik nakil
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021