Aksaray Haberleri - 12.12.2017 - 14:32
Aksaray Üniversitesinde bulunan topluluklar Kudüs davasına sahip çıktılar. Emperyalist ABD nin işgalci Siyonist İsrail’e Kudüs’ü resmen başkent ilan etmesinin ardından Kudüs bilincine sahip topluluklar bir araya gelerek tepkilerini ortaya koyuyorlar.
ASÜ’de bulunan duyarlı topluluklar Kudüs için bir araya gelerek bir dizi etkinlikler düzenleyeceklerini duyurdular.
Kudüs davasını savunmak için beklenen tepkiyi göstermek adına sessiz kalmayacaklarını duyuran topluluklar “Kudüs duyarlılığını arttırmak, Kudüs bilincini diri tutmak” için imkân dâhilinde tüm argümanları kullanarak Emperyalizme ve Siyonizm’e karşı duruşlarını ortaya koyacaklar.
Geçtiğimiz hafta Cuma günü kitlesel basın açıklamasıyla başlayan etkinlikler bu hafta Salı günü, Kudüs temalı resim sergisi, Çarşamba günü Yrd. Doç. Dr. Ramazan SÖNMEZ’in konuşmacı olarak katılacağı “Müslüman Gencin Yüreğinde ki Sevda Kudüs” konulu konferans, Perşembe günü ise Kudüs için yürüyüş düzenlenecek ve yürüyüşün ardından basın açıklaması yapılacak.
Aksaray Haberleri AJet’ten gençlere özel KKTC kampanyası
Aksaray Haberleri Nallıhan’da esnafla kahvaltılı istişare toplantısı yapıldı
Aksaray Haberleri Halk sağlığı hizmetlerinde erken tanı ve sağlıklı yaşam vurgusu
Aksaray Haberleri Erzurum’da yüz tanıma kamerası firariyi yakalattı
Aksaray Haberleri Baba elinden kanlı infaz!
Aksaray Haberleri “Kalbimin En Güzel Şiiri: Annem” yarışmasında ödüller sahiplerini buldu
Aksaray Haberleri Saadet Partisi Heyeti Kars Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti
Aksaray Haberleri Gazi Üniversitesinde ‘100. Yılında Ankara Antlaşması Kerkük ve Musul’un Geleceği’ toplantısı yapıldı
Aksaray Haberleri Trabzon Kültür Yolu Festivali’nde kriz mi var! Yeri değişiyor mu?
Aksaray Haberleri Dünya Sağlık Örgütü’nden Hantavirüs açıklaması
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021