Kırıkkale’de polis adaylarına konferans

Yerel Haberler - 03.04.2026 - 0:00

KIRIKKALE – BHA 

Kırıkkale Polis Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Konferans Salonu’nda, 1 Nisan 2026 Çarşamba günü “Görmem İçin Sen Varsın” adlı konferans düzenlendi. Programa, haziran ayında görevlerine başlayarak ülkenin dört bir yanında hizmet verecek 400 polis adayı katıldı. Konferansta eğitimci yazar Bekir Akdeniz, katılımcılara yönelik motivasyon ve farkındalık içerikli bir sunum gerçekleştirdi.

Programda, mesleki sorumluluklar, toplumsal duyarlılık ve görev bilinci gibi konular ele alındı. Etkinliğe, Okul Müdür Vekili 2. Sınıf Emniyet Müdürü Nazire Doğan Ertaş, Özel Kalem Amir Vekili Polis Memuru Ercan Uğur ve Öğrenci İşleri Şube Müdürlüğü personeli Nazife Nur Sukas da katılım sağladı. Konferansın ardından konuşan Bekir Akdeniz, Türk Polis Teşkilatı’nın önemine vurgu yaparak, görev yapacak polis adaylarına başarı dileklerini iletti.

Yerel Haberler Erzurum’da piknik faciası: Akıntıya kapılan gençten acı haber

Yerel Haberler Türkiye ile Suudi Arabistan arasında vizesiz seyahat dönemi başladı

Yerel Haberler SESA’dan Ankara’daki hobi bahçeleri raporu

Yerel Haberler Meteoroloji’den 30 il için kuvvetli yağış uyarısı

Yerel Haberler Emeklilerin Sesi Derneği sahada çalışmalarını hızlandırdı

Yerel Haberler MHP’de Adıyaman teşkilatlarında görev değişikliği

Yerel Haberler AKK Ankara’ya İz Bırakanların konuğu Orta Doğu Teknik Üniversitesi oldu

Yerel Haberler Başarır ve Günaydın’ın unvanları TBMM kayıtlarından kaldırıldı

Yerel Haberler Elazığ’da 7 Bin 729 öğrenci LGS heyecanı yaşayacak

Yerel Haberler Elazığlı güreşçilerden Bingöl’de madalya yağmuru

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021