Yerel Haberler - 19.01.2026 - 11:18
ŞEVKET GÖLÜK / ANKARA-BHA
Keçiören Belediyesi, belediye hizmetlerinin daha hızlı ve etkin şekilde yürütülmesini sağlamak amacıyla bünyesine 15 yeni hizmet aracı kazandırıldı.
Keçiören Belediyesi araç filosuna kazandırılan 10 adet hizmet aracı, 3 adet zabıta motosikleti, 1 adet sıkıştırmalı çöp toplama aracı ile 1 adet çöp konteyneri hijyen ve temizlik aracı belediye önünde sergilenerek Keçiörenlilerle paylaşıldı. Yeni araçların temizlik, zabıta ve saha hizmetlerinde aktif olarak kullanılarak ilçe genelindeki çalışmalara katkı sağlaması, hizmetlerin daha kısa sürede ve daha verimli şekilde yürütülmesi hedefleniyor.
Keçiören Belediyesi önünde sergilenen araçları tek tek inceleyen Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, “Bu bir ilk, bir başlangıç. Allah nasip ederse tüm araçlarımızı yenileyeceğiz, Keçiören’imizin hizmetine sunacağız. Almış olduğumuz hem çöp kamyonumuz hem hizmet araçlarımız hem de zabıta motorlarımız Keçiörenimize hayırlı uğurlu olsun. Sizleri çok seviyoruz. Sizlerin hizmetkarıyız” dedi.
Yerel Haberler Ümit Karan’dan itirafçı hamlesi iddiası
Yerel Haberler Şimşek: Turizm geliri 2025’te 65,2 milyar dolara ulaştı
Yerel Haberler İnternetten altın alımında risk artıyor
Yerel Haberler Aksaray OSB Alarmda: Güvenlik Ön Planda
Yerel Haberler Fenerbahçe’nin rakibi bugün belli oluyor
Yerel Haberler Kadın işsizliği 12 yılın en düşük düzeyine geriledi
Yerel Haberler AJet’in yurt dışı bağlantılı uçuşlarında indirim
Yerel Haberler Fenerbahçe Avrupa’da istikrarını sürdürüyor
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021