Keçiören Belediyesi araç filosuna 15 yeni hizmet aracı kazandırdı

Yerel Haberler - 19.01.2026 - 11:18

ŞEVKET GÖLÜK / ANKARA-BHA

Keçiören Belediyesi, belediye hizmetlerinin daha hızlı ve etkin şekilde yürütülmesini sağlamak amacıyla bünyesine 15 yeni hizmet aracı kazandırıldı.

Keçiören Belediyesi araç filosuna kazandırılan 10 adet hizmet aracı, 3 adet zabıta motosikleti, 1 adet sıkıştırmalı çöp toplama aracı ile 1 adet çöp konteyneri hijyen ve temizlik aracı belediye önünde sergilenerek Keçiörenlilerle paylaşıldı. Yeni araçların temizlik, zabıta ve saha hizmetlerinde aktif olarak kullanılarak ilçe genelindeki çalışmalara katkı sağlaması, hizmetlerin daha kısa sürede ve daha verimli şekilde yürütülmesi hedefleniyor.

“Araç filomuzu genişletmeye devam edeceğiz”

Keçiören Belediyesi önünde sergilenen araçları tek tek inceleyen Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, “Bu bir ilk, bir başlangıç. Allah nasip ederse tüm araçlarımızı yenileyeceğiz, Keçiören’imizin hizmetine sunacağız. Almış olduğumuz hem çöp kamyonumuz hem hizmet araçlarımız hem de zabıta motorlarımız Keçiörenimize hayırlı uğurlu olsun. Sizleri çok seviyoruz. Sizlerin hizmetkarıyız” dedi.

Yerel Haberler Ticaret Bakanlığı: Hem üretici hem tüketici refahı gözetiliyor

Yerel Haberler Musavvat Dervişoğlu Giresun’da konuştu

Yerel Haberler Malatya’da prematüre doğan 3 bebek sağlıkla evine döndü

Yerel Haberler ETSO’nun ramazan yardımları 3 bin hanenin iftar sofrasına ulaştı

Yerel Haberler DMM’den bayram öncesi kritik uyarı: “Sahte mesajlara dikkat”

Yerel Haberler Malatya’da 2. Ordu Bandosu’ndan 18 Mart konseri

Yerel Haberler İl il Ramazan Bayramı namaz saatleri belli oldu

Yerel Haberler Çaykur Rizespor Rize’de tek yürek oldu

Yerel Haberler Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 18 Mart mesajı: “Bağımsızlığımızdan asla vazgeçmeyiz”

Yerel Haberler Bakan Bayraktar: Irak petrolü Türkiye’ye akmaya başladı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021