Yerel Haberler - 13.12.2025 - 7:44
KARS-BHA
Eğitim programında afet öncesinde alınması gereken tedbirler, afet anında doğru davranış şekilleri ve afet sonrasında sunulan psikososyal destek hizmetleri hakkında kapsamlı bilgilendirme yapıldı. Uzmanlar, ailelerin afetlere karşı bilinçli hareket edebilmesi ve kriz anlarında dayanıklılıklarını artırabilmesi için gerekli yönlendirmeleri aktardı.
Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, toplumun afet farkındalığını artırmaya yönelik çalışmalarını sürdüreceklerini belirterek, bu tür eğitimlerin afetlere karşı hazırlıklı olma kültürünün güçlendirilmesinde önemli rol oynadığını vurguladı.
Yerel Haberler Avrupa’dan 13 noktadan Bodrum’a direkt uçuş
Yerel Haberler KVKK’den belediyelerin turistik canlı yayınlarına uyarı
Yerel Haberler Yaz Kur’an kursları için kayıt süreci başladı
Yerel Haberler Dünya Kupası’nda yeni gün heyecanı: 4 kritik mücadele
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021