Yerel Haberler - 13.12.2025 - 7:44
KARS-BHA
Eğitim programında afet öncesinde alınması gereken tedbirler, afet anında doğru davranış şekilleri ve afet sonrasında sunulan psikososyal destek hizmetleri hakkında kapsamlı bilgilendirme yapıldı. Uzmanlar, ailelerin afetlere karşı bilinçli hareket edebilmesi ve kriz anlarında dayanıklılıklarını artırabilmesi için gerekli yönlendirmeleri aktardı.
Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, toplumun afet farkındalığını artırmaya yönelik çalışmalarını sürdüreceklerini belirterek, bu tür eğitimlerin afetlere karşı hazırlıklı olma kültürünün güçlendirilmesinde önemli rol oynadığını vurguladı.
Yerel Haberler Barajlardaki su seviyesi artık her gün açıklanacak
Yerel Haberler Kaymakam’dan yeni emniyet müdürüne ziyaret
Yerel Haberler Yeşilyurt’ta 5 bin 970 öğrenciye sıfır atık eğitimi
Yerel Haberler Çevrefest, Güdül’de ilgi gördü
Yerel Haberler İspanyol Basını Çorum’u yazdı
Yerel Haberler Hanımınçiftliği’nde vatandaşlardan başkanlara doğrudan talep
Yerel Haberler Gastronominin Oscar’ı bir kez daha BAÜN’e
Yerel Haberler Kars’ta hayvancılığa güç katacak proje
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021