Yerel Haberler - 31.10.2025 - 7:12
KARS-BHA
Kars’ın Susuz ilçesinde yapımı devam eden Susuz Devlet Hastanesi ve Hükümet Konağı inşaat alanlarında incelemeler gerçekleştirildi. İncelemelere Susuz Kaymakamı Muhammed Emin Tutal, AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın ve AK Parti İl Başkanı Muhammer Sancar katıldı. Heyet, yürütülen çalışmalar hakkında yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.
Heyet, ilçede süren yatırımların son durumu ve tamamlanma süreçlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Projelerin planlandığı şekilde ilerlemesinden memnuniyet duyulduğu bildirildi.
Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Milletvekili Adem Çalkın, hükümetin sağlık ve kamu hizmetlerine yönelik yatırımlarının kararlılıkla sürdüğünü belirterek, “Susuz ilçemize kazandırılan yeni devlet hastanesi ve hükümet konağı, vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artıracak önemli yatırımlardır. İlçemiz her geçen gün gelişiyor, güzelleşiyor.” dedi.
Kaymakam Muhammed Emin Tutal ise yatırımların tamamlanmasıyla birlikte ilçe halkının daha modern ve kaliteli kamu hizmetlerine kavuşacağını ifade ederek emeği geçen herkese teşekkür etti.
Yerel Haberler RİBEGEM’den Dünnya Down Sendromlular Günü’ne özel etkinlik
Yerel Haberler Liverpool resmen açıkladı: Salah devri sona eriyor
Yerel Haberler Polisin dur ihtarına uymadı cezayı yedi
Yerel Haberler 2026-ALES/1 için başvuru süreci başladı
Yerel Haberler 24 ilde DEAŞ operasyonu: 88 şüpheli yakalandı
Yerel Haberler “Sol yanım acıyor anne” sahne performansı ve toplumsal mesajlarla dolu edebiyat gecesi
Yerel Haberler Malatya 7/24 canlı yayınla vatandaşın hizmetinde
Yerel Haberler 17 yıl geçti, acısı dinmedi: Muhsin Yazıcıoğlu unutulmuyor
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021