Kaldırım İşgaline Yaptırım Uygulaması

Aksaray Haberleri - 06.03.2018 - 12:18

Aksaray Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri; sattıkları ürünleri teşhir amaçlı olarak kaldırıma ve yola koyarak yaya geçişlerini engelleyen kaldırım işgali yapan esnaflara karşı yaptırım uygulamasına hazırlanıyor.

Aksaray genelinde izinsiz olarak kaldırım ve yol işgali yapan esnaflara karşı yeni yaptırımlar yolda. Aksaray genelinde yapılan çalışmayla kaldırım ve yolda satışa sunulan veya teşhir edilen ürünlerle ilgili bütün esnaflar 1 hafta boyunca uyarılarak işgallere son verilmeleri istendi. Uyarılara rağmen kaldırım işgali sürdürenler hakkında tutanak tanzim edilerek gerekli işlemler başlatıldı. İşgallerin devam edilmesi halinde ilerleyen süreç içerisinde cebri uygulamalarla işgallere son verileceği bildirildi.

Diğer bir uygulama kaldırım üzerinde satış yaparak vatandaşların geçişine engel teşkil eden seyyar satıcılara yönelik sürdüğü açıkladı. Uyarılara rağmen kaldırım üzerinde satış yapan seyyar satıcılara yönelik Kabahatler kanununa yasal işlem başlatılıyor.

Zabıta Müdürlüğünce kamuya açık yerlerin izinsiz kullanımını engellemeye yönelik uygulamanın süreceği bildirildi.

Bu konuda gerek esnaflarımızın gerek vatandaşlarımızın bu süreçte çalışmalarımıza yardımcı olmaları ve destek olmaları istendi.

Aksaray Haberleri Okul Sporları Bilek Güreşi müsabakaları heyecanla başladı

Aksaray Haberleri Kars’ta “Odam Dershanem” Projesiyle LGS kitapları dağıtıldı

Aksaray Haberleri MHP İlçe başkanı Erdoğan Orhan: vatandaşı dinliyoruz

Aksaray Haberleri Nahçıvan’da Ekonomik İş Birliği Zirvesi: 2. Serhat İlleri Bölgesel Ekonomi Forumu gerçekleştirildi

Aksaray Haberleri Alperen Şengün’den tarihi gece: 5 bin sayı barajını geçti

Aksaray Haberleri Kars Emniyeti’nden 2 bin 300 üniversite öğrencisine terörle mücadele eğitimi

Aksaray Haberleri Yeşilay Kars Şubesi’nden 3 Aralık’ta anlamlı ziyaret: “Dünya güzellikler üzerine doğar”

Aksaray Haberleri Okan Fırat: “Birlikten güç, değişimden gelecek doğar”

Aksaray Haberleri Büyükçekmece Adliyesi’ndeki soygun iddiasına HSK’dan soruşturma

Aksaray Haberleri Öncelik can güvenliği

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021