Kaldırım İşgaline Yaptırım Uygulaması

Aksaray Haberleri - 06.03.2018 - 12:18

Aksaray Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri; sattıkları ürünleri teşhir amaçlı olarak kaldırıma ve yola koyarak yaya geçişlerini engelleyen kaldırım işgali yapan esnaflara karşı yaptırım uygulamasına hazırlanıyor.

Aksaray genelinde izinsiz olarak kaldırım ve yol işgali yapan esnaflara karşı yeni yaptırımlar yolda. Aksaray genelinde yapılan çalışmayla kaldırım ve yolda satışa sunulan veya teşhir edilen ürünlerle ilgili bütün esnaflar 1 hafta boyunca uyarılarak işgallere son verilmeleri istendi. Uyarılara rağmen kaldırım işgali sürdürenler hakkında tutanak tanzim edilerek gerekli işlemler başlatıldı. İşgallerin devam edilmesi halinde ilerleyen süreç içerisinde cebri uygulamalarla işgallere son verileceği bildirildi.

Diğer bir uygulama kaldırım üzerinde satış yaparak vatandaşların geçişine engel teşkil eden seyyar satıcılara yönelik sürdüğü açıkladı. Uyarılara rağmen kaldırım üzerinde satış yapan seyyar satıcılara yönelik Kabahatler kanununa yasal işlem başlatılıyor.

Zabıta Müdürlüğünce kamuya açık yerlerin izinsiz kullanımını engellemeye yönelik uygulamanın süreceği bildirildi.

Bu konuda gerek esnaflarımızın gerek vatandaşlarımızın bu süreçte çalışmalarımıza yardımcı olmaları ve destek olmaları istendi.

Aksaray Haberleri Süper Lig’de 27. hafta maçlarının hakemleri belli oldu

Aksaray Haberleri Aksaray MÜSİAD’dan duygulandıran iftar: İş dünyası ve asırlık çınarlar aynı masada

Aksaray Haberleri Borsa günü yükselişle kapattı

Aksaray Haberleri Beyoğlu’nda yangın faciası: 1 bebek hayatını kaybetti

Aksaray Haberleri Yoğun sis İstanbul Boğazı’nda gemi trafiğini durdurdu

Aksaray Haberleri Erdoğan: Değerlerimize ve köklerimize sahip çıkmayı sürdüreceğiz

Aksaray Haberleri Giresun’da 18 Mart coşkusu: Çanakkale ruhu harşit savunması ile selamlanıyor

Aksaray Haberleri Trump’tan Venezuela mesajı: “51. eyalet olmak ister mi?”

Aksaray Haberleri Işıkhan, Çayeli’nde maden işçileriyle sahurda bir araya geldi

Aksaray Haberleri Denetim ekipleri sahada: Bayram öncesi yoğun mesai

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021