Yerel Haberler - 08.12.2025 - 7:29
ANKARA-BHA
Başkent Ankara’da bu hafta hava genellikle çok bulutlu ve yağmurlu geçecek. Gece saatlerinde sıcaklıkların düşmesiyle birlikte, Çamlıdere, Kızılcahamam ve çevre ilçeler gibi rakımı yüksek bölgelerde karla karışık yağmur görülebilir. Ancak şehir merkezinde sıcaklıklar henüz yeterince düşmediği için karın yere tutması beklenmiyor. Uzmanlar, Ankara’da şehir merkezini beyaza bürüyebilecek ilk etkili kar yağışının ocak ayında görülebileceğini ifade ediyor.
İstanbul’da aralık ayı boyunca yağışların ağırlıklı olarak yağmur şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Meteoroloji uzmanlarına göre, megakentte sıcaklıklar aralık ayının sonuna kadar kış değerlerine tam olarak inmeyecek. Bu nedenle İstanbul’da kar ihtimali en güçlü dönem ocak ayının başı ile şubat ayının ortası olarak öne çıkıyor. Bu yıl “gerçek kış” koşullarının gecikmeli olarak yeni yılın ilk ayında etkisini göstermesi bekleniyor.
Her iki şehirde de bu hafta yağışlar yağmur, yalnızca yüksek kesimlerde karla karışık yağmur şeklinde görülecek. Böylece İstanbul ve Ankara’da yaşayanların merakla beklediği kar manzaraları için biraz daha sabretmesi gerekecek.
Yerel Haberler Altın fiyatlarında düşüş sürüyor
Yerel Haberler Gübre krizi iddialarına DMM’den yalanlama
Yerel Haberler Gazete Pazar yeniden yayında: Türk medyasında güçlü dönüş
Yerel Haberler Okullarda ilk ders “finansal okuryazarlık”la başladı
Yerel Haberler Türk Edebiyatının “Yaş Otuz Beş” şairi
Yerel Haberler Hatay’da hırsızlık hükümlüsü yakalandı
Yerel Haberler Altındaki sert düşüş Malatya’da satışları artırdı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021