Yerel Haberler - 08.12.2025 - 7:29
ANKARA-BHA
Başkent Ankara’da bu hafta hava genellikle çok bulutlu ve yağmurlu geçecek. Gece saatlerinde sıcaklıkların düşmesiyle birlikte, Çamlıdere, Kızılcahamam ve çevre ilçeler gibi rakımı yüksek bölgelerde karla karışık yağmur görülebilir. Ancak şehir merkezinde sıcaklıklar henüz yeterince düşmediği için karın yere tutması beklenmiyor. Uzmanlar, Ankara’da şehir merkezini beyaza bürüyebilecek ilk etkili kar yağışının ocak ayında görülebileceğini ifade ediyor.
İstanbul’da aralık ayı boyunca yağışların ağırlıklı olarak yağmur şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Meteoroloji uzmanlarına göre, megakentte sıcaklıklar aralık ayının sonuna kadar kış değerlerine tam olarak inmeyecek. Bu nedenle İstanbul’da kar ihtimali en güçlü dönem ocak ayının başı ile şubat ayının ortası olarak öne çıkıyor. Bu yıl “gerçek kış” koşullarının gecikmeli olarak yeni yılın ilk ayında etkisini göstermesi bekleniyor.
Her iki şehirde de bu hafta yağışlar yağmur, yalnızca yüksek kesimlerde karla karışık yağmur şeklinde görülecek. Böylece İstanbul ve Ankara’da yaşayanların merakla beklediği kar manzaraları için biraz daha sabretmesi gerekecek.
Yerel Haberler Beypazarı Belediye başkanı Dr. Özer Kasap: İlçede toplumun tüm kesimleriyle ortak hareket edeceğiz
Yerel Haberler Samsun’da zincirleme kaza: 19 kişi yaralandı
Yerel Haberler İsparta’da kaza yapan gençler Burdur’da defnedildi
Yerel Haberler Ankara barajlarında doluluk oranı geriledi
Yerel Haberler Kars’ta Nevruz Bayramı kutlandı
Yerel Haberler AYM denetiminde 3 partiye suç duyurusu kararı
Yerel Haberler Türkiye – Romanya maçına Fransız hakem
Yerel Haberler Yurt genelinde yağışlı hava etkisini devam ettirecek
Yerel Haberler “Çanakkale’de yapılamaz” denilen ameliyat ile hayata tutundu
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021