Ispartalılar Davraz için ücretsiz seferlerin uzatılmasını istiyor

Yerel Haberler - 18.01.2026 - 12:57

ISPARTA – BHA

Isparta Belediyesi tarafından Davraz Kayak Merkezi’ne çıkmak isteyen vatandaşlar için ücretsiz otobüs seferidüzenlendi. Ancak belediye tarafından başlatılan bu uygulamanın yalnızca iki günle sınırlı olduğu öğrenildi.

Sömestr tatilinin başlamasıyla birlikte Davraz Kayak Merkezi’ne ilginin arttığını belirten Ispartalı vatandaşlar, kısa süreli planlanan seferlerin talebi karşılamadığını ifade ediyor. Özellikle öğrenciler ve ailelerin tatil döneminde Davraz’a ulaşımda kolaylık sağlanmasını isteyen vatandaşlar, ücretsiz otobüs seferlerinin tatil süresi boyunca devam etmesinitalep ediyor.

Vatandaşlar, Davraz’ın Isparta’nın önemli turizm değerlerinden biri olduğunu vurgulayarak, hem şehir turizmine katkı sağlaması hem de vatandaşların kış turizmine daha rahat erişebilmesi için Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’den seferlerin uzatılması yönünde adım atılmasını bekliyor.

Yetkililerden konuya ilişkin yeni bir değerlendirme yapılıp yapılmayacağı ise merakla bekleniyor.

Yerel Haberler Netanyahu’dan İran saldırıları sonrası açıklama: Zor bir gece yaşadık

Yerel Haberler Altın bayramın 3. gününde geriledi

Yerel Haberler Türkiye’de 5G dönemi başlıyor

Yerel Haberler Malatya çarşı merkezinin teslim tarihi netleşti

Yerel Haberler Denizlerde 325 bin ton atık temizlendi

Yerel Haberler Bakan Güler Hatay Valiliği’ni ziyaret etti

Yerel Haberler Trump’tan ateşkes yok: “Karşı taraf yok olurken durulmaz”

Yerel Haberler Bayramda aileler arasında kavgaı: 3 ölü

Yerel Haberler Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Nevruz’ta barış vurgusu

Yerel Haberler Vali Masatlı denetimde bayramlaştı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021