Yerel Haberler - 06.11.2025 - 17:30
BURDUR – BHA
Burdur’un Yeşilova ilçesinde İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, Salda Gölü kıyısında düzenlenen fidan dikimi etkinliğinde bir araya geldi. Doğaya ve geleceğe nefes olmak amacıyla gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler binlerce fidanı toprakla buluşturdu.
Etkinliğe Yeşilova Belediye Başkanı Okan Kurd da katılarak öğrencilere destek verdi. Başkan Kurd, doğanın korunması ve çevre bilincinin küçük yaşta kazandırılmasının önemine dikkat çekti.
Yeşilova’da doğal güzelliklerin korunması ve yeşil alanların gelecek nesillere miras bırakılması amacıyla düzenlenen bu tür etkinliklerin artarak devam edeceği bildirildi.
Yerel Haberler Düzcespor gençlerle Giresunspor’u 2-1 mağlup etti
Yerel Haberler Radyo yayıncılığında elektronik ölçümle yeni dönem başladı
Yerel Haberler Louvre Müzesi kapanma tehlikesiyle karşı karşıya
Yerel Haberler Elvan Işık Gezmiş; Bu bütçe halkın bütçesi değil
Yerel Haberler Murgul Belediyespor 3 puanı 3 golle aldı
Yerel Haberler Digor’da Badminton heyecanı başladı!
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021