Giresun Belediyesi içme suyu yatırımlarına hız verdi

Yerel Haberler - 16.01.2026 - 9:05

ETHEM BAKAR / GİRESUN-BHA

Giresun Belediyesi içme suyu güçlendirme çalışmalarına hız kazandırdı. Şehirde artan nüfus yoğunluğu nedeniyle doğan ihtiyaç doğrultusunda yeni su kuyuları ve depo yapımlarının yanı sıra şebeke hattı çalışmaları da yürütülüyor.

Su sorununun yaşanabileceği mahallelerde yoğunlaşan çalışmalar, belirlenen program dâhilinde etap etap gerçekleştiriliyor.

Bu kapsamda, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü tarafından Küçükköy Mahallesi 80 Nolu Sokak’ta 300 metrelik içme suyu şebeke hattı çalışması başlatıldı.

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse yaptığı açıklamada, içme suyu altyapısının bir şehrin en temel hizmetlerinden biri olduğuna dikkat çekerek: “Amacımız hem bugün hem de gelecekte Giresunlu hemşehrilerimizin içme suyu konusunda herhangi bir sorun yaşamamasıdır. Bu doğrultuda altyapı yatırımlarımıza kararlılıkla devam ediyoruz. Su hayattır ve bu doğrultuda içme suyu yatırımlarımız önceliklerimiz arasında yer almaktadır” ifadelerini kullandı.

Yerel Haberler Devlet Bahçeli: AB Türkiye’ye verdiği sözleri yerine getirmiyor

Yerel Haberler Isparta Eğirdir’de otomobilde 2 genç ölü bulundu

Yerel Haberler Süper Lig kulüplerinin yeni sezon bütçe sınırları belli oldu

Yerel Haberler İran’dan dondurulmuş varlık açıklaması: Herhangi bir kısıtlama yok

Yerel Haberler TOKİ’den vatandaşlara sahte site uyarısı

Yerel Haberler Barajlardaki su seviyesi artık her gün açıklanacak

Yerel Haberler Kaymakam’dan yeni emniyet müdürüne ziyaret

Yerel Haberler Yeşilyurt’ta 5 bin 970 öğrenciye sıfır atık eğitimi

Yerel Haberler Ankara merkezli terör operasyonunda 209 şüpheli gözaltına alındı

Yerel Haberler İspanyol Basını Çorum’u yazdı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021