Gençlerbirliği Olağanüstü Genel Kurulunda Arda Çakmak yeniden başkan seçildi

Yerel Haberler - 18.01.2026 - 3:22

Şevket Gölük – BHA Ankara

Ankara’nın futbol spor kulübü Gençlerbirliği’nin olağanüstü seçimli genel kurul toplantısında Arda Çakmak yeniden başkan seçildi.

Gençlerbirliği Olağanüstü Genel Kurulu Toplantısı, Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi. Genel kurulda, Gençlerbirliği’nin mali planı ve denetim raporları da açıklandı. Olağanüstü seçimli genel kurulu toplantısında Mithat Akar ve Çağrı Çetin’in adaylıktan çekilmesiyle tek aday olarak seçime giren mevcut başkan Arda Çakmak, 601 oyun 578’ini alarak yeniden başkan seçildi.

“Hesap verebilir bir yönetim olarak biz buradayız”

Seçim sonucun açıklanmasının ardından konuşan Arda Çakmak, Gençlerbirliği’nin geleceği için yönetim olarak ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, “Bugün yapmış olduğumuz genel kurulumuzun camiamıza hayırlı olmasını diliyorum. Gençlerbirliği’ni daha iyi yerlere getirmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bütün gayreti göstereceğiz. Her zaman şeffaf, açık ve hesap verebilir bir yönetim olarak biz buradayız. Bundan sonra da bu devam edecek” ifadelerini kullandı.

Yerel Haberler IPARD III Programı’nda 95 projeye 1,2 milyar lira hibe desteği

Yerel Haberler Dünya Gıda Günü’nde Kasapoğlu’ndan gıda güvenliği mesajı

Yerel Haberler Türkiye genelinde aranan şahıslara yönelik operasyonda 912 yakalama

Yerel Haberler Antalya’da düzenleneceği duyurulan çocuk yarışmasına inceleme

Yerel Haberler Gece müzeciliğinde ziyaretçi sayısı 1,3 milyonu aştı

Yerel Haberler Bakan Işıkhan duyurdu: Sel bölgeleri için 2 bin kişilik İŞKUR desteği

Yerel Haberler 6. Türk Dünyası İletişim ve Sanat Sempozyumu Niğde’den yola çıktı

Yerel Haberler Alo Adalet 135, 81 ilde vatandaşların hizmetinde

Yerel Haberler Lidya Krallığı’nın başkenti Sardes, tarihe ışık tutuyor

Yerel Haberler Resmî Gazete’de yayımlandı: 31 bin 54 sağlık personeli alınacak

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021