Fuat köse sağlığına kavuştu vatandaşla iftar açtı

Yerel Haberler - 25.02.2026 - 0:00

GİRESUN – BHA 

Geçirdiği rahatsızlık sonucu tedavisi tamamlanan ve yeniden görevine dönen Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, Ramazan’ın üçüncü akşamı orucunu Belediyenin kurduğu iftar sofrasında vatandaşlarla birlikte açtı.

Fuat Köse, çok sayıda vatandaşın bir araya geldiği iftar sofrasında Ramazan ayına bir kez daha kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, masalara gidip vatandaşlarla selamlaştı.

Fuat Köse: “Orucumu sizlerle birlikte açmaktan ve aynı sofrayı paylaşmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyuyorum. Bu iftar soframız Ramazan ayı boyunca işten çıkıp evine yetişemeyen, ihtiyacı olan veya Ramazan’ın manevi atmosferini daha iyi hissetmek için yüzlerce kişiyle aynı ortamda olmak isteyen herkese açıktır. İftar soframız her akşam belediyemizin imkanları ve şehrimizin hayırsever kişilerinin desteğiyle kuruluyor. Yemeklerimiz ise kurulu bulunan aşevimiz ile mobil aşevimizde personellerimiz tarafından pişiriliyor. Hayırsever abilerimize, kardeşlerimize şimdiden teşekkür ediyorum, hayırları kabul olsun diyorum” dedi. İftar etkinliğine katılan vatandaşlar ise, Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse'ye geçmiş olsun dileklerini iletip, organizasyon için teşekkür etti.

Yerel Haberler Almanya’da “İstiklal Marşı’nı Güzel Okuma” yarışması sonuçlandı

Yerel Haberler AKK Çevre ve İklim Meclisi’nden doğa temelli çözümler için ortak çalışma

Yerel Haberler ABD’nin kuzeydoğusunda tarihi kar fırtınası

Yerel Haberler Mersin’de ormana çöp döken belediyeye ceza

Yerel Haberler Kars’ta görev yapan mahalle bekçilerinden Kars 36 Spor’a anlamlı destek

Yerel Haberler Gazze’deki saldırılarda can kaybı 72 bini aştı

Yerel Haberler Beypazarı Nezir Derneği Ramazan kolisi dağıtımına başladı

Yerel Haberler Türkiye’nin en büyük dış finansmanlı demiryolu projesi

Yerel Haberler Aksaray’da Ramazan öncesi ortak denetim: Fırınlar, restoranlar ve marketler mercek altında

Yerel Haberler İspanya hükümeti, enerji içeceklerine yaş sınırı geliyor

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021