Yerel Haberler - 30.01.2026 - 12:16
İSTANBUL-BHA
UEFA Avrupa Ligi play-off turu kura çekimi şu sıralarda gerçekleştiriliyor. Kura çekiminin tamamlanmasının ardından Fenerbahçe’nin rakibinin belli olacak.
Fenerbahçe, lig aşamasındaki son maçında Romanya temsilcisi FCSB ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Bu sonuçla sarı-lacivertliler, lig aşamasını 12 puanla 19. sırada tamamladı ve play-off turuna kaldı.
Sarı-lacivertliler, FCSB karşısında alacağı galibiyetle 9-12 bandına yükselmeyi ve seribaşı olmayı hedefliyordu. Ancak mücadelede öne geçmesine rağmen galibiyet gelmeyince bu avantaj elde edilemedi.
Devam eden kura çekimi öncesinde Fenerbahçe’nin muhtemel rakipleri, Nottingham Forest ve Viktoria Plzen olarak öne çıkıyor.
Yerel Haberler ÖSYM’nin elektronik İngilizce sınavı yarın
Yerel Haberler Rusya: Küresel ekonomide eski küreselleşme dönemi kapandı
Yerel Haberler Galatasaray’ın rakibi kura çekimiyle belli oluyor
Yerel Haberler Savunma sanayii ihracatı 10 milyar doları aştı
Yerel Haberler Kristjan Asllani Beşiktaş için İstanbul’da
Yerel Haberler 379 FETÖ bağlantılı hesaba erişim engeli
Yerel Haberler Ümit Karan’dan itirafçı hamlesi iddiası
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021