Fenerbahçe Kocaelispor deplasmanından 3 puanla döndü

Yerel Haberler - 03.02.2026 - 6:55

KOCAELİ-BHA

20. haftanın kapanış maçında Kocaelispor’a konuk olan sarı-lacivertliler, ilk yarının uzatma dakikalarında bulduğu golle öne geçti, ikinci yarıda farkı ikiye çıkararak sahadan galibiyetle ayrıldı.

Fenerbahçe’ye galibiyeti getiren golleri 45+1. dakikada Marco Asensio ile 75. dakikada Dorgeles Nene kaydetti.

Puan farkı açılmadı

Bu sonucun ardından Fenerbahçe puanını 46’ya yükseltti. Haftayı 49 puanla lider tamamlayan Galatasaray ile arasındaki puan farkı ise açılmadı. Kocaelispor 24 puanda kaldı.

Maçtan öne çıkan anlar

Karşılaşmanın ilk yarısında Kocaelispor, Can Keleş ve Petkovic ile etkili olmaya çalıştı. Fenerbahçe ise özellikle hızlı hücumlarla rakip kalede pozisyonlar buldu. 45+1. dakikada ceza sahası dışından sert vuran Marco Asensio’nun şutu üst direğin içine çarparak ağlarla buluştu ve sarı-lacivertliler soyunma odasına 1-0 önde girdi.

İkinci yarıda baskısını sürdüren Fenerbahçe, 75. dakikada Semedo’nun sağ kanattan taşıdığı topu altıpas içine göndermesiyle Nene’nin gelişine vuruşuyla farkı ikiye çıkardı.

Yerel Haberler IPARD III Programı’nda 95 projeye 1,2 milyar lira hibe desteği

Yerel Haberler Dünya Gıda Günü’nde Kasapoğlu’ndan gıda güvenliği mesajı

Yerel Haberler Türkiye genelinde aranan şahıslara yönelik operasyonda 912 yakalama

Yerel Haberler Antalya’da düzenleneceği duyurulan çocuk yarışmasına inceleme

Yerel Haberler Gece müzeciliğinde ziyaretçi sayısı 1,3 milyonu aştı

Yerel Haberler Bakan Işıkhan duyurdu: Sel bölgeleri için 2 bin kişilik İŞKUR desteği

Yerel Haberler 6. Türk Dünyası İletişim ve Sanat Sempozyumu Niğde’den yola çıktı

Yerel Haberler Alo Adalet 135, 81 ilde vatandaşların hizmetinde

Yerel Haberler Lidya Krallığı’nın başkenti Sardes, tarihe ışık tutuyor

Yerel Haberler Resmî Gazete’de yayımlandı: 31 bin 54 sağlık personeli alınacak

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021