Aksaray Haberleri - 11.04.2017 - 12:04
Enerya, Aksaray’daki doğal gaz çalışmalarını Ortaköy ilçesine de taşıdı. İlk kazı çalışması Plevne Mahallesi’nde törenle yapıldı.
Enerya, Aksaray Ortaköy’de uzun zamandır beklenen doğal gaz hat imalatı çalışmalarına başladı. Ortaköy’deki ilk çalışma Plevne Mahallesi’nde düzenlenen kazı töreni ile başladı.
İlçede gerçekleştirilen programa, AK Parti Grup Başkanvekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, İlçe Kaymakamı Mustafa Can, Ortaköy Belediye Başkanı Mahmut Ütük, Enerya Aksaray Doğal Gaz Dağıtım A.Ş. İşletme Müdürü Murat Küçükkapdan, İl Genel Meclis Üyeleri, STK temsilcileri, ve Ortaköylü vatandaşlar katıldı.
Törende konuşan Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, “Ortaköyümüzün bir hayalini daha gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz” dedi. Enerya Aksaray İşletme Müdürü Murat Küçükkapdan ise Ortaköy’deki çalışmaların başlamasından duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Ortaköylülerin bekledikleri doğal gazı ilçeye ulaştırmak için çalışmalara başladık. Ortaköy’ü ekonomik ve konforlu doğal gazla buluşturuyoruz” diye konuştu.
Aksaray Haberleri PFDK’den Beşiktaş, Konyaspor ve Arca Çorum FK’ye ceza
Aksaray Haberleri Malatya Havalimanı’nda yolcu trafiği Nisan’da 60 bini aştı
Aksaray Haberleri Tatile geldiği Trabzon’a bu kez Vali olarak katıldı: Tahir Şahin’den Acısu Şenliği mesajı
Aksaray Haberleri Öğretmenlerin İller Arası Tayinleri Başladı
Aksaray Haberleri Adalet Bakanlığı’na yeni personel alımı yapılacak
Aksaray Haberleri Manisa Büyükşehir Belediyesi danışmanına gözaltı
Aksaray Haberleri Arapgir’de gönüllere dokunan buluşma
Aksaray Haberleri Soğuk hava depolarındaki 50 bin ton elma için kritik uyarı
Aksaray Haberleri Demiryollarında Engelli Bireylere Ücretsiz Hizmet
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021