Aksaray Haberleri - 11.04.2017 - 12:04
Enerya, Aksaray’daki doğal gaz çalışmalarını Ortaköy ilçesine de taşıdı. İlk kazı çalışması Plevne Mahallesi’nde törenle yapıldı.
Enerya, Aksaray Ortaköy’de uzun zamandır beklenen doğal gaz hat imalatı çalışmalarına başladı. Ortaköy’deki ilk çalışma Plevne Mahallesi’nde düzenlenen kazı töreni ile başladı.
İlçede gerçekleştirilen programa, AK Parti Grup Başkanvekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, İlçe Kaymakamı Mustafa Can, Ortaköy Belediye Başkanı Mahmut Ütük, Enerya Aksaray Doğal Gaz Dağıtım A.Ş. İşletme Müdürü Murat Küçükkapdan, İl Genel Meclis Üyeleri, STK temsilcileri, ve Ortaköylü vatandaşlar katıldı.
Törende konuşan Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, “Ortaköyümüzün bir hayalini daha gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz” dedi. Enerya Aksaray İşletme Müdürü Murat Küçükkapdan ise Ortaköy’deki çalışmaların başlamasından duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Ortaköylülerin bekledikleri doğal gazı ilçeye ulaştırmak için çalışmalara başladık. Ortaköy’ü ekonomik ve konforlu doğal gazla buluşturuyoruz” diye konuştu.
Aksaray Haberleri TİRDEF ailesi iftarda buluştu: Birlik ve beraberlik mesajları ön planda
Aksaray Haberleri Borsa güne artıda başladı
Aksaray Haberleri THY, bayram tatili için 297 ek sefer düzenledi
Aksaray Haberleri İran medyası: Doğal gaz ve petrol tesisleri vuruldu
Aksaray Haberleri DMM’den İsrail iddialarına yanıt
Aksaray Haberleri AFCON finalinde şok karar: Şampiyon değişti
Aksaray Haberleri “Güvenilir Gıda” uygulaması kullanıma açıldı
Aksaray Haberleri Malatya’da çocuklar bayrama ücretsiz tıraşla hazırlandı
Aksaray Haberleri Öztürk’ten eğitime 250 bilgisayarlık destek
Aksaray Haberleri Galatasaray, Liverpool deplasmanında çeyrek final peşinde
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021