Aksaray Haberleri - 11.04.2017 - 12:04
Enerya, Aksaray’daki doğal gaz çalışmalarını Ortaköy ilçesine de taşıdı. İlk kazı çalışması Plevne Mahallesi’nde törenle yapıldı.
Enerya, Aksaray Ortaköy’de uzun zamandır beklenen doğal gaz hat imalatı çalışmalarına başladı. Ortaköy’deki ilk çalışma Plevne Mahallesi’nde düzenlenen kazı töreni ile başladı.
İlçede gerçekleştirilen programa, AK Parti Grup Başkanvekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, İlçe Kaymakamı Mustafa Can, Ortaköy Belediye Başkanı Mahmut Ütük, Enerya Aksaray Doğal Gaz Dağıtım A.Ş. İşletme Müdürü Murat Küçükkapdan, İl Genel Meclis Üyeleri, STK temsilcileri, ve Ortaköylü vatandaşlar katıldı.
Törende konuşan Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, “Ortaköyümüzün bir hayalini daha gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz” dedi. Enerya Aksaray İşletme Müdürü Murat Küçükkapdan ise Ortaköy’deki çalışmaların başlamasından duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Ortaköylülerin bekledikleri doğal gazı ilçeye ulaştırmak için çalışmalara başladık. Ortaköy’ü ekonomik ve konforlu doğal gazla buluşturuyoruz” diye konuştu.
Aksaray Haberleri Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan karne günü mesajı
Aksaray Haberleri Dijital Şiddet ve Siber Zorbalık Paneli Ankara’da gerçekleştirildi
Aksaray Haberleri ASİAD Heyetinden TİMBİR Genel Başkanı Dr. Basa’ya Ankara ziyareti
Aksaray Haberleri Hatay İskenderun’da asansör kazası
Aksaray Haberleri Artvin’de 22 bin 592 öğrenci karne heyecanı yaşadı
Aksaray Haberleri Kırıkhan MEM şampiyon oldu
Aksaray Haberleri AKK Ankara’ya İz Bırakanların konuğu Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu oldu
Aksaray Haberleri Hatay Samandağ’da karne sevinci
Aksaray Haberleri AKK’de geri dönüşümün önemine dair panel gerçekleştirildi
Aksaray Haberleri Mehir Aile Platformu’ndan Brüksel Ticaret Müşavirliğine ziyaret
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021