Dış Ticaret Bölümü 40 Öğrenci Alacak

Aksaray Haberleri - 01.06.2020 - 17:19

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu (SMYO) bünyesindeki Dış Ticaret bölümünün bu yıl 40 öğrenci alacağını söyledi.

Gerekli hazırlık çalışmalarının ardından YÖK’e öğrenci alımı için başvuruda bulunduklarını ve taleplerinin kabul edildiğini kaydeden Şahin, “Hayatta karşılığı olan bölüm ve programlarla büyümeye yönelik çalışmalarımız devam ediyor. SMYO bünyesindeki Dış Ticaret bölümümüz de küreselleşen dünya ve ülkeler arası ekonomik ve ticari ilişkiler bakımından önem arz ediyor” dedi. Bölümde, dış ticaretin yapısı, ithalat- ihracat mevzuatları ve uygulamaları, gümrük rejimleri gibi temel konularda eğitimler veriliyor.

Rektör Prof. Şahin, öğrenci alımına ilişkin çalışmalar sürecinde katkısı olan herkese teşekkür etti.

Aksaray Haberleri Malatya’da kontrolden çıkan araç gölete düştü

Aksaray Haberleri Altın fiyatları haftaya sakin başladı

Aksaray Haberleri İspanya, BM’den İsrail’e müdahale çağrısı yaptı

Aksaray Haberleri Premier League’den İngiliz devine transfer yasağı

Aksaray Haberleri Liverpool taraftarı tepkili, Galatasaray maçı öncesi baskı artıyor

Aksaray Haberleri Burdur’da Play-Off’lar başlıyor

Aksaray Haberleri Büyükşehir’in iftar buluşmaları Süleymanpaşa ile taçlandı

Aksaray Haberleri İran’dan ABD uçak gemisi için uyarı

Aksaray Haberleri Serik’te Ramazan gecelerinde satranç heyecanı

Aksaray Haberleri Meteoroloji uyardı: Sıcaklıklar düşüyor, bayram yağışlı geçecek

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021