Aksaray Haberleri - 10.05.2018 - 11:14
Aksaray’a bağlı Ağaçören ilçesinde 29 Ocak 2018 tarihinde ev yangını ihbarı alan itfaiye ve polis ekipleri yanan evin içerisinde 56 yaşındaki ev sahibi Ahmet Salih Koçak isimli şahsın yanmış cesedini bulmuşlardı. Olay basına ev yangınında öldü olarak yansısa da olay yeri inceleme ekipleri ve otopsi raporları olayın korkunç bir cinayet olduğunu ortaya çıkarttı. Ulaşılan deliller ve otopsi raporlarını değerlendiren Aksaray İl Emniyet müdürlüğü Asayiş şube müdürlüğü olayla ilgili özel bir ekip kurarak korkunç cinayeti aydınlatmak için büyük bir gizlilik içerisinde yeni delillere ulaştı. Polis ekiplerinin çalışmaları sonucu olayı gerçekleştirdikleri düşünülen iki kişiye ulaşıldı.
Polis ekiplerinin ulaştığı isimlerden lokantacı olan 26 yaşındaki Gökhan B. Ankara Sincan’da 20 yaşındaki Aksaray üniversitesi öğrencisi Ömer B. İse Ağaçören ilçesinde gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar ifadeleri için Aksaray il emniyet müdürlüğüne getirildi. Burada yapılan çapraz sorgulamalarda suçlarını kabul eden cinayet zanlıları suçlarını kabul ederek cinayetin detaylarını anlattılar. Yapılan sorgular esnasında her iki zanlı da alacak verecek meselesi yüzünden yaşlı adamla tartıştıklarını tartışmanın kavgaya dönmesiyle Ahmet Salih Koçak’ın başına keserle vurduktan sonra 14 kez bıçaklayarak öldürdüklerini olaydan sonra da delilleri karartmak ve olaya yangın süsü vermek için evi ateşe verdiklerini itiraf ettiler. Gözaltındaki şahıslar sağlık kontrollerinin ardından Ortaköy Savcılığına sevk edildiler.
Aksaray Haberleri AJet’ten gençlere özel KKTC kampanyası
Aksaray Haberleri Nallıhan’da esnafla kahvaltılı istişare toplantısı yapıldı
Aksaray Haberleri Halk sağlığı hizmetlerinde erken tanı ve sağlıklı yaşam vurgusu
Aksaray Haberleri Erzurum’da yüz tanıma kamerası firariyi yakalattı
Aksaray Haberleri Baba elinden kanlı infaz!
Aksaray Haberleri “Kalbimin En Güzel Şiiri: Annem” yarışmasında ödüller sahiplerini buldu
Aksaray Haberleri Saadet Partisi Heyeti Kars Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti
Aksaray Haberleri Gazi Üniversitesinde ‘100. Yılında Ankara Antlaşması Kerkük ve Musul’un Geleceği’ toplantısı yapıldı
Aksaray Haberleri Trabzon Kültür Yolu Festivali’nde kriz mi var! Yeri değişiyor mu?
Aksaray Haberleri Dünya Sağlık Örgütü’nden Hantavirüs açıklaması
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021