Aksaray Haberleri - 26.03.2015 - 10:52
Başkan Haluk Şahin Yazgı’nın talimatıyla geçen yıl kurulan Judo kulübünde sporcu olan Büşra Özdek, Ankara’da yapılan Milli Takım seçmelerinde 52 kiloda Gençler Milli Takımına seçildi. Seçmelerde üstün performans sergileyen sporcumuz, Yunanistan’da yapılması planlanan Avrupa kupasında ülkemizi temsil edecek.
Aksaray Belediyespor, Judo Turnuvasında başarıyla döndü. Karaman ilinde yapılan Türk Dil Judo turnuvasında bayanlar ve erkek takımımız kupayı kaldırırken, yine Türkiye Judo Turnuvasında Muzaffer Uluçam 94 kiloda Türkiye şampiyonu oldu ve altın madalya kazandı.
Kendi dallarında şampiyonluğu kazanan başarılı sporcularla birlikte Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı ziyaret eden Belediyespor Kulüp Başkanı Murat Koç, Belediyespor sporcularının son yıllarda başarılı bir performans sergilediğini söyledi. Başarılarından dolayı sporcuları kutlayan Başkan Yazgı, spor ve sporcuya her zaman destek ve önem verdiğini dile getirdi ve Milli Takıma seçilen Büşra Özdek’e iPad hediye etti.
Aksaray Haberleri Kristal Karlar Üzerinde Fotoğraf Sergisi Sarıkamış’ta açıldı
Aksaray Haberleri Çıldır Gölü Buz Festivali Değerlendirme Toplantısı yapıldı
Aksaray Haberleri Bahçeşehir Koleji oyuncusu Malachi Flynn Türk vatandaşlığı aldı
Aksaray Haberleri Düzce’de sahte kimlikle arazi satışı girişimi tapuda ortaya çıktı
Aksaray Haberleri Kağıthane’de cezaevi nakil aracı devrildi: 19 yaralı
Aksaray Haberleri Türkiye ile Özbekistan arasında çok sayıda anlaşma imzalandı
Aksaray Haberleri Kars’ta Siber Farkındalık ve Bilinçlendirme Eğitimi düzenlendi
Aksaray Haberleri Kars Valisi Ziya Polat’tan “Veliaht” dizisi setine ziyaret
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021