Bakanlar Rektör Şahin’i Ziyaret Etti

Aksaray Haberleri - 05.09.2015 - 17:10

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Ali Rıza Alaboyun, Gümrük ve Ticaret Bakanı Cenap Aşçı ile beraberindeki heyet, Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin’i ziyaret etti.

Bir dizi gezi ve incelemede bulunmak üzere memleketleri Aksaray’a gelen Bakanlar, Rektör Şahin’le de görüşerek, yeni görevinde başarılar dilediler. Kurulduğu günden buyana ASÜ’yü takip ettiklerini ve üniversitenin şu ana kadar son derece hızlı bir büyüme ivmesi yakaladığını kaydeden Bakanlar, son olarak Tıp Fakültesi’nin kurulmasıyla, bu büyümenin daha da hızlanacağını belirttiler. Tıp Fakültesi’nin geleceğine ilişkin yapılması gerekenler hususunda kısa bir sunum yapan ASÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin ise, Aksaray’ın yıllardır en büyük beklentilerinden olan Tıp Fakültesi’nin kurulmasında emeği geçen herkese teşekkür etti. Rektör Şahin daha sonra öğrenci sayısı, bu yıl öğrenci alacak yeni bölüm ve programlar, İlçelerdeki okullar ile üniversitede devam eden diğer yatırımlara ilişkin bilgiler verdi.

Bakanların Rektörlük ziyaretine Vali Şeref Ataklı, AK Parti Grup Başkanvekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, Aksaray Milletvekili Nevzat Palta ve üniversite yöneticileri iştirak etti.

Aksaray Haberleri Beypazarı Müftüsü Mehmet Süsün: Kurban bayramı sonrasında ilk Umre kafilesini yarın gönderiyoruz

Aksaray Haberleri Eğitimin geleceği ve kalite vizyonu zirvesi Şanlıurfa’da

Aksaray Haberleri Gazze’de can kaybı artıyor: Son bilanço 73 bin 58

Aksaray Haberleri Edirne’de 665. Kırkpınar coşkusu görkemli açılışla başladı

Aksaray Haberleri Kars’ta ekmek fiyatlarına zam: Yeni tarife 15 lira oldu

Aksaray Haberleri AKK’ya İz Bırakanların Konuğu Leyla Gencer oldu

Aksaray Haberleri Beypazarı Belediye Başkanı Kasap’dan, Çin Büyükelçiliği’ne ziyaret

Aksaray Haberleri Türkiye’yi kavuran sıcak hava dalgası etkisini sürdürüyor

Aksaray Haberleri TİMBİR Genel Kurulu’nda Yeni Dönem Heyecanı

Aksaray Haberleri Yenilenmiş teknolojik ürünlerde tüketiciye yeni güvenceler

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021