Bakan Göktaş Rize’de: Aile, sevgi ve kardeşliğin yanındayız

Yerel Haberler - 24.08.2025 - 8:14

RİZE – BHA

Bakan Göktaş, ilk olarak Rize Valiliğini ziyaret ederek şehirde hayata geçirilen aile odaklı projeler hakkında bilgi aldı. Ziyaret kapsamında evliliklerinde 63 yılı geride bırakan Mükerrem Hanım ve Ahmet Bey’in evine de misafir olan Bakan Göktaş, “Büyüklerimizin sevgi, saygı ve emekle büyüttükleri yuvalar gençlerimize ilham kaynağı oluyor” dedi.

Şehit yakınları ve gazilerle bir araya geldi

Program kapsamında şehit yakınları, gaziler ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle “Terörsüz Türkiye Kardeşlik Sofrası”nda buluşan Göktaş, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti.

Genç çiftin nikâhına katıldı

Bakan Göktaş, ayrıca Aile ve Gençlik Fonu’ndan yararlanan Gülşen & Bahri çiftinin nikâh törenine katılarak genç çiftin mutluluğuna şahitlik etti.

Gençlerin yanında olmaya devam edeceklerini vurgulayan Göktaş, “Sevgiye ve mutluluğa ‘evet’ diyen her gencimizin yanında olmaya kararlılıkla devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Yerel Haberler Hatay’da tır alevlere teslim oldu

Yerel Haberler Akdeniz Üniversitesi’nde başarılı böbrek nakli

Yerel Haberler Giresun’da altyapı ve üstyapı çalışmaları devam ediyor

Yerel Haberler Kaş’ta kıtaları birleştiren maraton: Meis-Kaş yüzme yarışı tamamlandı

Yerel Haberler 69 ilde uyuşturucu operasyonu

Yerel Haberler Antalya’da Orman yangını alarmı

Yerel Haberler Yaz Etkinlikleri Kent Orkestrası konseriyle başladı

Yerel Haberler Kars’ta 51 suç kaydıyla aranan ve şahıs yakalandı

Yerel Haberler Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye NATO’nun güvenliğine katkı sunan müttefiklerin başındadır

Yerel Haberler Dışişleri Bakanlığı’ndan İsrail’in Suriye’deki saldırılarına tepki

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021