Yerel Haberler - 24.08.2025 - 8:14
RİZE – BHA
Bakan Göktaş, ilk olarak Rize Valiliğini ziyaret ederek şehirde hayata geçirilen aile odaklı projeler hakkında bilgi aldı. Ziyaret kapsamında evliliklerinde 63 yılı geride bırakan Mükerrem Hanım ve Ahmet Bey’in evine de misafir olan Bakan Göktaş, “Büyüklerimizin sevgi, saygı ve emekle büyüttükleri yuvalar gençlerimize ilham kaynağı oluyor” dedi.
Program kapsamında şehit yakınları, gaziler ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle “Terörsüz Türkiye Kardeşlik Sofrası”nda buluşan Göktaş, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti.
Bakan Göktaş, ayrıca Aile ve Gençlik Fonu’ndan yararlanan Gülşen & Bahri çiftinin nikâh törenine katılarak genç çiftin mutluluğuna şahitlik etti.
Gençlerin yanında olmaya devam edeceklerini vurgulayan Göktaş, “Sevgiye ve mutluluğa ‘evet’ diyen her gencimizin yanında olmaya kararlılıkla devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Yerel Haberler Kitapseverlerin buluşma noktası Kepez
Yerel Haberler Antalya’ya değer katan isimler aynı gecede buluştu
Yerel Haberler Myanmar’da akaryakıt krizi derinleşiyor: Fiyatlar zirvede
Yerel Haberler Burdur’da tarımda yeni dönem: B-Reçete sistemi tanıtıldı
Yerel Haberler Adalet Bakanı Gürlek Düzce’de ziyarette bulundu
Yerel Haberler Bilgihan: “Salda’yı dünyaya tanıtacağız”
Yerel Haberler Türkiye çevrim içi sürede dünya ortalamasını geride bıraktı
Yerel Haberler ASTEM’den Muhsin Yazıcıoğlu için anma programı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021