Bakan Bak, Suudi Arabistan’da millî sporcularla bir araya geldi

Yerel Haberler - 07.11.2025 - 12:42

ANKARA – BHA

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, 6. İslami Dayanışma Oyunları’nda mücadele edecek olan milli sporcuların müsabakalarını izlemek ve Al-Janadriyah Hipodromu’nda yapılacak resmi açılış törenine katılmak üzere Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’a geldi.

Bakan Bak, TBMM Engelli Bireylerin Sorunlarını Araştırma Komisyonu Başkanı, önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürü Veli Ozan Çakır, Türkiye’nin Suudi Arabistan Büyükelçisi Emrullah İşler ile birlikte sporcular köyünü ziyaret etti.

Milli sporcularla sohbet ederek durumları hakkında bilgi alan Bakan Bak, ay-yıldızlılara 6. İslami Dayanışma Oyunları’nda başarılar diledi.

Türkiye, 21 Kasım’a kadar sürecek olan 2025 İslami Dayanışma Oyunları’nda, 20 spor dalında 110’u kadın, 102’si erkek, 212 sporcuyla madalya mücadelesi verecek.

Yerel Haberler Hatay’da tır alevlere teslim oldu

Yerel Haberler Akdeniz Üniversitesi’nde başarılı böbrek nakli

Yerel Haberler Giresun’da altyapı ve üstyapı çalışmaları devam ediyor

Yerel Haberler Kaş’ta kıtaları birleştiren maraton: Meis-Kaş yüzme yarışı tamamlandı

Yerel Haberler 69 ilde uyuşturucu operasyonu

Yerel Haberler Antalya’da Orman yangını alarmı

Yerel Haberler Yaz Etkinlikleri Kent Orkestrası konseriyle başladı

Yerel Haberler Kars’ta 51 suç kaydıyla aranan ve şahıs yakalandı

Yerel Haberler Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye NATO’nun güvenliğine katkı sunan müttefiklerin başındadır

Yerel Haberler Dışişleri Bakanlığı’ndan İsrail’in Suriye’deki saldırılarına tepki

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021