ASÜ’DE Çanakkale Menüsü

Aksaray Haberleri - 18.03.2016 - 15:27

Çanakkale Zaferinin 101’inci yıldönümü münasebetiyle Aksaray Üniversitesi’nde (ASÜ) öğle yemeği menüsü, Çanakkale’de savaşan 43’üncü Alay 1’inci Piyade Taburu askerlerine verilen yemeklerden olan yağlı buğday çorbası, üzüm hoşafı ve ekmekten oluştu.

Rektör Şahin, vatan toprağının kolay kazanılmadığını, pek çok olumsuz şart ve yokluğa rağmen girişilen mücadelenin ardından bugünkü kazanımların elde edildiğini ifade ederek, “Elimizde olanların kıymetini bilmek zorundayız. Atalarımızın milli ve manevi anlamdaki cesaret ve fedakârlıklarını bir nebze de olsa anımsamak için, 18 Mart öğle yemeği menüsünü Çanakkale’de askerlere verilen yemeklerden oluşturduk” dedi.

Öğrenciler, vatan için girişilen fedakârca mücadelelerin kendilerine ilham verdiğini belirterek, “Tüm şehitlerimizi rahmet ve dua ile anıyoruz” dediler.

Aksaray Haberleri Aksaray OSB Alarmda: Güvenlik Ön Planda

Aksaray Haberleri Fenerbahçe’nin rakibi bugün belli oluyor

Aksaray Haberleri Kadın işsizliği 12 yılın en düşük düzeyine geriledi

Aksaray Haberleri Şam yönetimi ile YPG arasında ateşkes ve entegrasyon anlaşması

Aksaray Haberleri AJet’in yurt dışı bağlantılı uçuşlarında indirim

Aksaray Haberleri Fenerbahçe Avrupa’da istikrarını sürdürüyor

Aksaray Haberleri KVKK’dan Kişisel Verileri Koruma Günü’nde 3 ayrı yarışma

Aksaray Haberleri CİMER’e yapılan acil başvuru sonrası Altındağ’da bina boşaltıldı

Aksaray Haberleri Guardiola Filistin için haykırdı: “Sessizlik en büyük silah”

Aksaray Haberleri Vali Mehmet Makas, milletvekili ve bürokratlarla Akçakoca’da

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021