Yerel Haberler - 01.01.2026 - 11:54
ANKARA-BHA
Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü, Ankara’da devam eden kuraklık ve artan nüfusun su kaynakları üzerindeki baskıyı artırdığını belirterek bazı ilçelerde geçici su kesintileri yaşanacağını duyurdu.
ASKİ’nin internet sitesinde yer alan bilgilendirmede, bu kapsamda Çamlıdere Barajı’nda su alma yapısında arzı artırmaya yönelik çalışmalar yürütüldüğü ifade edildi. Çalışmalar nedeniyle Kahramankazan, Keçiören, Yenimahalle ve Pursaklar ilçelerinin bazı mahalle ve caddelerinde planlı su kesintisi uygulanacağı bildirildi.
Duyuruya göre, su kesintisi Kahramankazan’da bugün saat 17.30’a kadar, Keçiören, Yenimahalle ve Pursaklar’da ise saat 23.55’e kadar devam edecek.
Öte yandan Polatlı ilçesinde de dağıtım şebeke hattında meydana gelen arıza nedeniyle Esentepe ve Şentepe mahallelerinin bir bölümünde saat 16.00’ya kadar su kesintisi yaşanacağı belirtildi. ASKİ, çalışmaların tamamlanmasının ardından suyun yeniden verileceğini açıkladı.
Yerel Haberler Bakan Fidan’dan çok taraflı diplomasi trafiği
Yerel Haberler Üniversite öğrencilere af düzenlemesi geliyor
Yerel Haberler Artvin kapalı yüzme havuzu yenilendi
Yerel Haberler Altın fiyatları haftaya sert kayıpla başladı
Yerel Haberler Prof. Dr. Veysel Ayhan: Bölgesel savaş riski artıyor
Yerel Haberler ANFA güvenlik genel müdürlüğü bayramda tedbirleri artırdı
Yerel Haberler Son 11 yıl, ölçümlere göre en sıcak dönem olarak kayda geçti
Yerel Haberler Konya’da yolcu otobüsü devrildi: 14 kişi yaralandı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021