Yerel Haberler - 01.01.2026 - 11:54
ANKARA-BHA
Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü, Ankara’da devam eden kuraklık ve artan nüfusun su kaynakları üzerindeki baskıyı artırdığını belirterek bazı ilçelerde geçici su kesintileri yaşanacağını duyurdu.
ASKİ’nin internet sitesinde yer alan bilgilendirmede, bu kapsamda Çamlıdere Barajı’nda su alma yapısında arzı artırmaya yönelik çalışmalar yürütüldüğü ifade edildi. Çalışmalar nedeniyle Kahramankazan, Keçiören, Yenimahalle ve Pursaklar ilçelerinin bazı mahalle ve caddelerinde planlı su kesintisi uygulanacağı bildirildi.
Duyuruya göre, su kesintisi Kahramankazan’da bugün saat 17.30’a kadar, Keçiören, Yenimahalle ve Pursaklar’da ise saat 23.55’e kadar devam edecek.
Öte yandan Polatlı ilçesinde de dağıtım şebeke hattında meydana gelen arıza nedeniyle Esentepe ve Şentepe mahallelerinin bir bölümünde saat 16.00’ya kadar su kesintisi yaşanacağı belirtildi. ASKİ, çalışmaların tamamlanmasının ardından suyun yeniden verileceğini açıkladı.
Yerel Haberler Meteorolojiden 18 İl İçin Sarı Kodlu Yağış Alarmı
Yerel Haberler Yayman: Biz Terörsüz Türkiye, terörsüz bölge ve terörsüz Suriye tezlerimizi savunmaya devam ediyoruz
Yerel Haberler Kenevir yetiştiriciliğinde yeni dönem
Yerel Haberler Aksaray ihracatta yeni rekor kırdı
Yerel Haberler Bozlak: “Mahkeme Kararı Yok, Algı Operasyonu Var!
Yerel Haberler Trabzonspor takım otobüsüne Antalya’da taşlı saldırı
Yerel Haberler Trabzonspor, Antalya deplasmanından 1 puanla döndü
Yerel Haberler Giresun Yağlıdere’de motosiklet ile kamyonet çarpıştı: 2 ölü
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021