Arpaçay Belediyesi, temiz ve bakımlı bir ilçe için çalışmalarını sürdürüyor

Yerel Haberler - 09.10.2025 - 19:20

KARS – BHA

Bu kapsamda, Fikret Avcı Caddesi’nde yürütülen kaldırım yenileme çalışmaları tamamlanarak cadde, daha güvenli ve estetik bir görünüme kavuşturuldu.

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Arpaçay Belediye Başkanı Zeki Elma, “İlçemizin daha düzenli, modern ve yaşanabilir bir yapıya kavuşması için ekiplerimizle gece gündüz çalışıyoruz. Fikret Avcı Caddesi’ndeki kaldırım yenileme çalışmalarımızı tamamlayarak vatandaşlarımıza daha konforlu bir kullanım alanı sunduk,” dedi.

Başkan Elma, yapılan her çalışmanın Arpaçay halkının yaşam konforunu artırmayı hedeflediğini belirterek, “İlçemizi her geçen gün daha güzel, daha yaşanabilir bir hale getirmek için gayretle çalışıyoruz. Arpaçay için canla başla çalışmaya devam edeceğiz,” ifadelerini kullandı.

Yenilenen kaldırım düzenlemesi ile Fikret Avcı Caddesi, hem yayalar hem de sürücüler için daha güvenli hale gelirken, caddeye modern bir görünüm kazandırıldı.

Yerel Haberler A Milli Takım’dan kritik zafer! Dünya Kupası kapısı aralandı

Yerel Haberler X’te erişim sorunu: Kullanıcılar platforma giremedi

Yerel Haberler RATEM Başkanı Vedat Gündoğan’dan Türk İnternet Medya Birliği’ne ziyaret

Yerel Haberler Aksaray’da oyun parkları yenileniyor

Yerel Haberler Otomotiv ihracatı 41,5 milyar dolarla tarihi rekor kırdı

Yerel Haberler Aksaray’da trafiği rahatlatacak yeni çevre yolu

Yerel Haberler RATEM Başkanı Gündoğan’dan TİMBİR’e ziyaret: “Yeni dönemde güçlü iş birlikleri kuracağız”

Yerel Haberler Milliler Dünya Kupası yolunda kritik virajda: Rakip Romanya

Yerel Haberler RTÜK Başkanı Daniş’ten Adalet Bakanı Gürlek’e ziyaret

Yerel Haberler 14 şehirdeki 54 Hazine taşınmazı için özelleştirme kararı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021