Arpaçay Belediyesi, temiz ve bakımlı bir ilçe için çalışmalarını sürdürüyor

Yerel Haberler - 09.10.2025 - 19:20

KARS – BHA

Bu kapsamda, Fikret Avcı Caddesi’nde yürütülen kaldırım yenileme çalışmaları tamamlanarak cadde, daha güvenli ve estetik bir görünüme kavuşturuldu.

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Arpaçay Belediye Başkanı Zeki Elma, “İlçemizin daha düzenli, modern ve yaşanabilir bir yapıya kavuşması için ekiplerimizle gece gündüz çalışıyoruz. Fikret Avcı Caddesi’ndeki kaldırım yenileme çalışmalarımızı tamamlayarak vatandaşlarımıza daha konforlu bir kullanım alanı sunduk,” dedi.

Başkan Elma, yapılan her çalışmanın Arpaçay halkının yaşam konforunu artırmayı hedeflediğini belirterek, “İlçemizi her geçen gün daha güzel, daha yaşanabilir bir hale getirmek için gayretle çalışıyoruz. Arpaçay için canla başla çalışmaya devam edeceğiz,” ifadelerini kullandı.

Yenilenen kaldırım düzenlemesi ile Fikret Avcı Caddesi, hem yayalar hem de sürücüler için daha güvenli hale gelirken, caddeye modern bir görünüm kazandırıldı.

Yerel Haberler LGS’de yeni uygulama: Beslenme paketi için veli onayı şart

Yerel Haberler Tarım Bakanı Yumaklı çocuklarla fidan dikti

Yerel Haberler Karadeniz’de petrol tankerine saldırı iddiası

Yerel Haberler Bursa’da barajlar yeniden doldu

Yerel Haberler Çöpe atılan altınlar saatler süren aramayla bulundu

Yerel Haberler Gram altın güne gerileyerek başladı

Yerel Haberler NATO Irak misyonu sonlandı: Türk askeri yurda döndü

Yerel Haberler Genç kadının bağışı üç hastaya yaşam olacak

Yerel Haberler Öğrencileri taşıyan minibüs devrildi: 8 yaralı

Yerel Haberler YKS’ye 2,4 milyon başvuru: En yaşlı aday 87 yaşında

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021