Yerel Haberler - 20.01.2026 - 11:26
İSTANBUL-BHA
Edinilen bilgilere göre Benfica, Rafa Silva için Beşiktaş’a 6 milyon euro bonservis bedeli ve 1 milyon avro euro ödeyecek. Portekizli futbolcunun yarın Türkiye’den ayrılması planlanıyor.
Rafa Silva, bu sezon Beşiktaş formasıyla 16 maça çıktı. Deneyimli oyuncu, söz konusu karşılaşmalarda 5 gol ve 3 asistlik performans sergileyerek takımına katkı sağladı. Silva, Beşiktaş kariyerinde ise 65 maça çıktı. Portekizli yıldız, 65 maçta 23 gol atarken 16 asist katkısı sağladı.
Transferin tamamlanmasıyla birlikte Rafa Silva’nın kariyerine yeniden Benfica’da devam etmesi bekleniyor. Beşiktaş cephesinde ise ayrılığın ardından kadro planlamasına hız verilmesi öngörülüyor.
Yerel Haberler Kristal Karlar Üzerinde Fotoğraf Sergisi Sarıkamış’ta açıldı
Yerel Haberler Çıldır Gölü Buz Festivali Değerlendirme Toplantısı yapıldı
Yerel Haberler Kağıthane’de cezaevi nakil aracı devrildi: 19 yaralı
Yerel Haberler Türkiye ile Özbekistan arasında çok sayıda anlaşma imzalandı
Yerel Haberler Kars Valisi Ziya Polat’tan “Veliaht” dizisi setine ziyaret
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021