AKMEK’te Yaz Kursları Açıldı

Aksaray Haberleri - 08.07.2015 - 16:33

Akmek’ten bu yaz sezonunda çocuklar ve gençlerde faydalanacak

Aksaray Belediyesinin kadınlara yönelik faaliyet gösteren Meslek Edindirme ve Kadın Aktivite Merkezinde (AKMEK) bu yıl ilk kez 9 yaş üzeri çocuklara ve gençlere özel yaz kursları açıldı. 8 branşta açılan kurslara şuan 155 kişi kayıt yaptırarak eğitimlere başladı. Haftanın belli saatlerinde eğitimlerin devam ettiği AKMEK’te kayıtların halen sürdüğü bildirildi.

Kadınları boş vakitlerini değerlendirirken beceri ve yeteneklerini keşfettiği AKMEK, bu yaz sezonunda çocuklara ve gençlerde yararlanabilecek.

AKMEK, yaz boyunca Porselen Boyama, Yağlı Boyama Resim, Takı Tasarım, Mucit Tasarımlar, Kara Kalem, Kağıt Telkari Kokulu Sabun ve Dini Değerler Eğitimi gibi çocukların ilgi gösterecekleri pek çok branşta eğitim hizmeti verecek. Kurslara 9 yaş üstü çocuklar ve gençler başvurabilecek. Ayrıca açılan kurslarda çocuklar için ara ara teneffüs verilerek çocukların öğün aralarında kafeteryalarda yemek yemelerine imkân sağlanıyor.

Eğitim faaliyetinin sürdüğü AKMEK’te şuan 155 genç kursiyerin kayıt yaptığı öğrenilirken yukarda belirten kurslara yeni kayıtların sürdüğü bildirildi.

Aksaray Haberleri Cumhurbaşkanı Erdoğan:” Kara yolu ulaşımında destan yazdık”

Aksaray Haberleri Sinerji AŞ, Savunma ve Havacılıkta 2025 İhracat Şampiyonu oldu

Aksaray Haberleri Konyaspor U19 takımını taşıyan otobüs TEM Otoyolu’nda kaza yaptı

Aksaray Haberleri Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan sahte yatırım içeriklerine uyarı

Aksaray Haberleri Kars’ın gururu Avrupa yolunda

Aksaray Haberleri “Karın Yıldızları Sarıkamış’ta” projesi kapsamında öğrencilere moral ziyareti

Aksaray Haberleri İran Dışişleri Bakanı Arakçi: Tehdit ortamında müzakere mümkün değil

Aksaray Haberleri Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Hükümeti Başbakan Yardımcısı, Turizm, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Beypazarı’nda

Aksaray Haberleri AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, “Köklerden Geleceğe Kadın Çalıştayı”na katıldı

Aksaray Haberleri Bahis soruşturmasında 314 antrenöre men cezası

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021