Aksaray Haberleri - 08.07.2015 - 16:33
Akmek’ten bu yaz sezonunda çocuklar ve gençlerde faydalanacak
Aksaray Belediyesinin kadınlara yönelik faaliyet gösteren Meslek Edindirme ve Kadın Aktivite Merkezinde (AKMEK) bu yıl ilk kez 9 yaş üzeri çocuklara ve gençlere özel yaz kursları açıldı. 8 branşta açılan kurslara şuan 155 kişi kayıt yaptırarak eğitimlere başladı. Haftanın belli saatlerinde eğitimlerin devam ettiği AKMEK’te kayıtların halen sürdüğü bildirildi.
Kadınları boş vakitlerini değerlendirirken beceri ve yeteneklerini keşfettiği AKMEK, bu yaz sezonunda çocuklara ve gençlerde yararlanabilecek.
AKMEK, yaz boyunca Porselen Boyama, Yağlı Boyama Resim, Takı Tasarım, Mucit Tasarımlar, Kara Kalem, Kağıt Telkari Kokulu Sabun ve Dini Değerler Eğitimi gibi çocukların ilgi gösterecekleri pek çok branşta eğitim hizmeti verecek. Kurslara 9 yaş üstü çocuklar ve gençler başvurabilecek. Ayrıca açılan kurslarda çocuklar için ara ara teneffüs verilerek çocukların öğün aralarında kafeteryalarda yemek yemelerine imkân sağlanıyor.
Eğitim faaliyetinin sürdüğü AKMEK’te şuan 155 genç kursiyerin kayıt yaptığı öğrenilirken yukarda belirten kurslara yeni kayıtların sürdüğü bildirildi.
Aksaray Haberleri Türkiye-Belçika İşbirlikleri Güçleniyor
Aksaray Haberleri Antalya’da operasyon: 25 kişi gözaltında
Aksaray Haberleri 33 İlde FETÖ’ye Operasyon, 69 Şüpheli Yakalandı
Aksaray Haberleri Erzurum mutfağına mühür: Paça Çorbası tescillendi
Aksaray Haberleri Sinop’ta Dereyi Kirleten Tesise 1 Milyon 678 Bin Tl Ceza
Aksaray Haberleri Çin ile Tanıştım Haber Ödülleri başvuruları başladı
Aksaray Haberleri Erzurum’da Milli Teknoloji Atölyesi’nin temeli atıldı
Aksaray Haberleri 2026 Yılı Rüzgârın Yılı Olacak
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021