Yerel Haberler - 04.03.2026 - 0:00
ANKARA – BHA
Saldırının ardından İran yönetimi, Hamaney için üç gün sürecek bir veda töreni düzenleneceğini duyurmuştu. İlk açıklamalarda, törenin bugün yerel saatle 22.00’de (Türkiye saatiyle 21.30’da) başkent **Tahran’daki İmam Humeyni Camii’nde başlaması planlandığı belirtilmişti.
Ancak saatler sonra İran devlet medyası yeni bir açıklama yaparak törenin ertelendiğini ve yenilenen programın daha sonra ilan edileceğini bildirdi.
Yarı resmi haber ajansı Fars’a göre, Hamaney’in naaşının önce Tahran’daki törenlerin ardından, daha sonra **Sekizinci İmam İmam Rıza Türbesi’nin bulunduğu Meşhed kentinde defnedilmesi bekleniyor.
Yerel Haberler HDH Medya 10. yıl gala gecesinde başarılar ödüllendirildi
Yerel Haberler Şehit babaları Babalar Günü’nde unutulmadı
Yerel Haberler 7 ilde yasa dışı bahis operasyonu: 49 şüpheli hakkında işlem
Yerel Haberler Malatya’nın altın meyvesi için yol haritası belirlendi
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021