Zeytindalı Harekatı Gazisini Ziyaret Ettiler

Aksaray Haberleri - 26.02.2018 - 14:55

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy ve Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, Afrin’de devam eden Zeytindalı harekâtında Sağ kulağından yaralanan Piyade Komando Uzman Çavuş Emre Özcan’ı baba ocağında ziyaret etti.

Türk ordusunun tüm dünyanın gözü önünde bir destan yazdığını belirten Başkan Yazgı, “Normal şartlarda çok kısa sürede bitmesi gereken bu operasyonda hain terör örgütlerinin sivilleri kalkan yapması nedeni ile kahraman ordumuz büyük bir titizlikle ilerliyor ve sivillerin zarar görmemesi için büyük riskler alarak yollarına devam ediyorlar. Milletimizin hayır duaları daima sizlerledir. Sizin gibi kahramanlarımız sayesinde birlik ve beraberliğimiz asla zarar görmeyecek ve her zaman korunacaktır. Gösterdiğiniz bu kararlılık karşısında hiç kimse direnemez. Vatan için canını ortaya koyan, vatanın huzuru, güvenliği ve istikbali için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan aziz şehitlerimizin ve siz gazilerimizin ailelerinin gururuna ortak oluyor, kederlerini de canı gönülden paylaşıyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Piyade Komando Uzman Çavuş Emre Özcan, Türk askerinin sınırda büyük bir kararlılıkla operasyonları sürdürdüğünü belirtip, tek isteğinin en kısa sürede iyileşerek görevinin başına yeniden dönmek olduğunu söyledi.

Aksaray Haberleri Kristjan Asllani Beşiktaş için İstanbul’da

Aksaray Haberleri 379 FETÖ bağlantılı hesaba erişim engeli

Aksaray Haberleri Aksaray’da önemli onkolojik cerrahi operasyon başarıyla gerçekleştirildi

Aksaray Haberleri Eğitimci – Yazar Murat Anar: Türk Dünyasının Yükselen Yıldızı: Özbekistan

Aksaray Haberleri Ümit Karan’dan itirafçı hamlesi iddiası

Aksaray Haberleri Şimşek: Turizm geliri 2025’te 65,2 milyar dolara ulaştı

Aksaray Haberleri İnternetten altın alımında risk artıyor

Aksaray Haberleri Aksaray OSB Alarmda: Güvenlik Ön Planda

Aksaray Haberleri Fenerbahçe’nin rakibi bugün belli oluyor

Aksaray Haberleri Kadın işsizliği 12 yılın en düşük düzeyine geriledi

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021