Zeytinburnu’nda yangın: Alevler 1 saatte kontrol altına alındı

Yerel Haberler - 11.03.2026 - 0:00

İSTANBUL – BHA 

Yangın, saat 15.30 sıralarında Zeytinburnu Seyitnizam Mahallesi Demirciler Sitesi 6’ncı Cadde’de faaliyet gösteren ve yapı malzemeleri satışı yapan iki katlı iş yerinde başladı. Henüz nedeni belirlenemeyen yangın kısa sürede büyüyerek plastik ve doğalgaz tesisat malzemelerinin bulunduğu bölüme sıçradı. Yanıcı maddelerin etkisiyle alevler hızla yayılarak tüm iş yerini sardı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yoğun dumanın yükseldiği yangına itfaiye ekipleri farklı noktalardan müdahale etti. Yangın anı ve ekiplerin çalışmaları havadan da görüntülendi.

Ekiplerin yaklaşık bir saat süren yoğun çalışması sonucunda yangın kontrol altına alınırken, alevlerin çevredeki diğer iş yerlerine sıçraması da engellendi. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, iş yerinde ciddi maddi hasar oluştu. İtfaiye ekipleri bölgede soğutma çalışmalarını sürdürürken, yangının çıkış nedenini belirlemek için inceleme başlatıldı.

Yerel Haberler Battalgazi zabıtasından inşaat firmasına cezai işlem

Yerel Haberler Düzce Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (BELMEK) “Yıl Sonu Sergisi” düzenlendi

Yerel Haberler Taşkent’te Türk Dünyası Kültür, Sinema ve İletişim projeleri görüşüldü

Yerel Haberler Battalgazi’de öğrencilere yaz okulu fırsatı

Yerel Haberler ISUBÜ ile VakıfBank arasında önemli iş birliği

Yerel Haberler İstanbul ulaşımında yeni dönem: Dev metro hattı bugün hizmete giriyor

Yerel Haberler Muhtarlara özel Babalar Günü kutlaması

Yerel Haberler Başkentte barajlarda son durum: Su seviyesi geçen yıla göre arttı

Yerel Haberler 26 ilde DEAŞ’a darbe: 70 kişi gözaltına alındı

Yerel Haberler Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nde mezuniyet coşkusu

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021