Zarar Gören Çiftçilerimiz İçin Girişimde Bulunduk

Aksaray Haberleri - 03.06.2020 - 10:09

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Eskil ilçesi başta olmak üzere Aksaray’ın bazı bölgelerinde doğal afetlerden dolayı zarar gören üreticilerin yanında olduklarını, mağduriyetinin giderilmesi için ne gerekiyorsa yapacaklarını bildirdi.

Her zaman olduğu gibi bugünde çiftçinin ve üreticinin yanında olduklarını belirten Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, geçen yılda aynı afetin meydana geldiğini, hasar tespiti sonucunda Aksaray çiftçisine 5 milyon TL destek sağladıklarını ifade etti.

Önceki gün yaşanan afet dolayısıyla zarar gören ekili arazilerle ilgili hasar tespit çalışmalarının başladığını belirten Başkan Altınsoy, mağdur olan çiftçilere destek sağlanması için girişimde bulunduklarının altını çizerek, “Üreticilerimiz müsterih olsun. Tespit çalışması tamamlandıktan sonra aldığımız bilgiler ışığında Tarım ve Orman Bakanlığımıza konuyu aktararak bölgemizdeki çiftçilere ekonomik destek sağlanması ve borç ertelemesinin yapılması için girişimlerde bulunduk. Üreticimizin her daim yanındayız” dedi.

Tarım şehri olma yolunda önemli aşamalar kaydeden Aksaray’ın bu afetin üstesinden de geleceğini belirten Altınsoy, “Çiftçilerimizin her zaman yanında olan devletimizin bu afetten etkilenen çiftçilerimizin zararlarını en kısa sürede karşılayacağına yürekten inanıyorum. Son olarak afetten zarar gören çiftçilerimize geçmiş oldun dileklerimi sunarım. İnşallah bir daha böylesi afetler ile karşılaşmayız” temennisinde bulundu.

Aksaray Haberleri Kadın işsizliği 12 yılın en düşük düzeyine geriledi

Aksaray Haberleri Şam yönetimi ile YPG arasında ateşkes ve entegrasyon anlaşması

Aksaray Haberleri AJet’in yurt dışı bağlantılı uçuşlarında indirim

Aksaray Haberleri Fenerbahçe Avrupa’da istikrarını sürdürüyor

Aksaray Haberleri KVKK’dan Kişisel Verileri Koruma Günü’nde 3 ayrı yarışma

Aksaray Haberleri CİMER’e yapılan acil başvuru sonrası Altındağ’da bina boşaltıldı

Aksaray Haberleri Guardiola Filistin için haykırdı: “Sessizlik en büyük silah”

Aksaray Haberleri Vali Mehmet Makas, milletvekili ve bürokratlarla Akçakoca’da

Aksaray Haberleri Başkent Üniversitesi ISIF’25’te ödüllerle döndü

Aksaray Haberleri TAG Otoyolu’nda zincirleme kaza: 2 ölü, 10 yaralı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021