Yerel Haberler - 07.01.2026 - 7:36
ANKARA – BHA
SSK ve Bağ-Kur emeklileri, zamlı maaşlarını emekli kartlarında yer alan tahsis numarasının son rakamına göre belirlenen tarihlerde alacak.
4A (SSK) kapsamında emekli olanların maaş ödemeleri 17-26 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Ödeme günleri şu şekilde olacak:
Tahsis numarasının son rakamı 9 olanlar 17 Ocak’ta, 7 olanlar 18 Ocak’ta, 5 olanlar 19 Ocak’ta, 3 olanlar 20 Ocak’ta, 1 olanlar 21 Ocak’ta, 8 olanlar 22 Ocak’ta, 6 olanlar 23 Ocak’ta, 4 olanlar 24 Ocak’ta, 2 olanlar 25 Ocak’ta, 0 olanlar ise 26 Ocak’ta maaşlarını alacak.
4B (Bağ-Kur) kapsamındaki emeklilerin zamlı maaş ödemeleri ise 25-28 Ocak tarihleri arasında yapılacak. Buna göre;
Tahsis numarasının sonu 9, 7 ve 5 olanlar 25 Ocak’ta, 3 ve 1 olanlar 26 Ocak’ta, 8, 6 ve 4 olanlar 27 Ocak’ta, 2 ve 0 olanlar ise 28 Ocak’ta maaşlarını alacak.
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan enflasyon verilerine ek olarak, en düşük emekli maaşına yönelik yapılabilecek olası düzenlemeler de yakından izleniyor. Meclis’te yapılması muhtemel bir yasal düzenleme ile ek artış kararı alınması halinde, oluşacak farkların Ocak ayı sonuna kadar ya da Şubat ayı başında emeklilerin hesaplarına yatırılması öngörülüyor.
Emekliler, güncel maaş bilgileri ve zam oranlarını e-Devlet üzerinden görüntüleyebilecek.
Yerel Haberler Kars’ta 1.730 konutun kuraları çekildi
Yerel Haberler Burdur’da ASM ve 112 için protokol imzalandı
Yerel Haberler THY 2025’te 92,6 milyon yolcuya hizmet verdi
Yerel Haberler En düşük emekli aylığı 20 bin liraya yükseltilecek
Yerel Haberler Artvinspor’dan İl Sağlık Müdürü Arslan’a ziyaret
Yerel Haberler Ankara’da 8 ilçede 14 saat su kesintisi
Yerel Haberler Altının gramı 6 bin 203 liradan işlem görüyor
Yerel Haberler 21 ilde organize suç operasyonu: 96 kişi gözaltına alındı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021