Aksaray Haberleri - 04.10.2016 - 9:09
Hafta sonu Aksaray Belediyespor ile Yozgat spor arasında oynanan karşılaşmayı izlemek üzere Aksaray’a gelen Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı ziyaret etti. Her iki başkan, Belediyenin devam eden projelerinin inşaat alanını gezdi.
Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, mevkidaşı Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan’ı makamında karşıladı. Her iki Başkan, belediye olarak sürdürülen projeleri karşılıklı olarak birbirlerine aktardılar ve fikir alışverişinde bulundular.
Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve ziyaretin anısına Yozgat Başkanı Kazım Arslan’a hediye takdim etti.
Başkan Yazgı, mevkidaşı Aslan ile şehir merkezinde gezerken karşılaştıkları esnaflarla sohbet etti. Başkan Yazgı, Yozgat Belediye Başkanını ayrıca Zinciriye Medresesi ve Somuncu Baba Külliyesini gezdirdi.
Her iki başkan son olarak Azmi Milli ve Eski Terminal Dönüşüm Projesinin inşaat sahasını incelemelerde bulundular. Başkan Yazgı, projenin başlama süreciyle birlikte gelinen noktayı mevkidaşıyla paylaştı.
Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, Aksaray’ın çehresiyle birlikte bir dönüşüm içerisinde bulduğu söyledi. Projelerin ise göz doldurur nitelikte olduğunu belirtti.
Aksaray Haberleri TVF Başkanı Üstündağ Malatya’da iftar sofrasında buluştu
Aksaray Haberleri Bakan Işıkhan’dan Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne ziyaret
Aksaray Haberleri Prof. Dr. Zakir Avşar: Bayram geldi hoş geldi…
Aksaray Haberleri Ankara’da bayram mesaisi: 23 bin güvenlik personeli sahada
Aksaray Haberleri Petrol fiyatlarında yükseliş: Brent 113 doların üzerine çıktı
Aksaray Haberleri Galatasaray’da sakatlık şoku: Osimhen’de kırık, Lang ameliyata gidiyor
Aksaray Haberleri Vali Bakan: “Huzurlu Bir Bayram İçin Tüm Tedbirler Alındı”
Aksaray Haberleri Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finalistler belli oldu
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021