Yeşilyurt Belediye Başkanı Geçit, MESOB’u ziyaret etti

Yerel Haberler - 02.04.2026 - 0:00

MALATYA – BHA 

Başkan Geçit, oda seçiminden dolayı Keskin’i tebrik ederek, bugüne kadar Malatya’ya önemli hizmetler sunduğunu ifade etti. Geçit, “Malatya’mıza, esnaflarımıza ve ülkemize bu seçimlerin hayırlı sonuçlar getirmesini diliyorum. Bugüne kadar Malatya’ya hizmet ederken hiçbir grubun ya da çevrenin menfaatini öne çıkarmadınız, her zaman Malatya’nın çıkarlarını gözetiniz. Çizginizde hiçbir sapma olmadı” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şevket Keskin ise İlhan Geçit’e teşekkür etti. Geçit’in geçmişte de toplumun her kesimiyle güçlü bağlar kurduğunu belirten Keskin, Malatya için birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti. “40 Yıldır Bu Memlekete Hizmet Ediyorum” Keskin, yaklaşık 40 yıldır Malatya’ya hizmet ettiğini ifade ederek, esnafın ve şehrin kalkınması için yoğun çaba harcadığını söyledi. Oda seçim sürecine de değinen Keskin, farklı grupların kendilerine karşı mücadele verdiğini ancak bu girişimlerin başarılı olamadığını dile getirdi.

Malatya’nın yeniden ayağa kalkması için tüm kurumların iş birliği içinde hareket etmesi gerektiğini vurgulayan Keskin, esnafın güçlenmesinin şehir ekonomisi açısından kritik olduğunu belirtti. Ticaret ve sanayinin canlandırılması gerektiğine dikkat çeken Keskin, bu yöndeki çalışmalarını sürdüreceğini ifade etti. Ziyaretin sonunda İlhan Geçit, günün anısına Şevket Keskin’e Ahilik İlkeleri Tablosu hediye etti.

Yerel Haberler Ticaret Bakanlığı’ndan yanıltıcı reklamlara 122 milyon liralık ceza

Yerel Haberler Niğde’de 49,7 milyon TL’lik proje için imzalar atıldı

Yerel Haberler Meteoroloji’den çok sayıda il için kuvvetli yağış alarmı

Yerel Haberler Karslı Bahar Yıldırım Avrupa sahnesinde

Yerel Haberler Bakan BAK, Etnospor Kültür Festivali Açılışına Katıldı

Yerel Haberler Erzurum Lisesi’nde bilim ve teknoloji rüzgârı

Yerel Haberler Ankara’da ormanlara giriş yasağı başladı

Yerel Haberler TÜİK 2025 doğum verilerini açıkladı: Kars ve çevre illerde kaç bebek dünyaya geldi?

Yerel Haberler THY’den bayram yoğunluğuna 365 ek sefer

Yerel Haberler Mavi Bayraklı Plaj Sayısı 580’e Yükseldi

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021